Ga naar de hoofdinhoud

WAAROM DEZE U ZULLEN BEVALLEN

  • Condooms met extra glijmiddel
  • Op basis van siliconen
  • Droogt minder snel dan een glijmiddel op waterbasis
  • Ideaal voor een anale seks

BESCHRIJVING

Perfect Gliss condooms hebben het meeste glijmiddel van het Durex assortiment. Ze zijn perfect geschikt voor anale-, orale- en vaginale seks.

  • Latex condooms met extra glijmiddel
  • Makkelijk aan te brengen: rechte vorm met reservoir, gemiddelde diameter: 56mm

Medisch hulpmiddel

Gecertificeerd door TUV SUD Product Service GmbH, CE0123, volgens 93/42/EEC voor anticonceptie of preventie van overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen. Elk ander niet-medisch gebruik werd niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE

Al onze condooms zijn elektronisch getest. Op elke geproduceerde batch worden vijf kwaliteitstests uitgevoerd.

Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen.

Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks.

Gebruik alleen glijmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruikmet condooms. Bij anaal gebruik wordt aanbevolen een glijmiddel op waterbasis te gebruiken op de buitenkant van het condoom(gebruik geen Durex Play Tingle).

De Durex Nude No Latex condooms zijn gemaakt van polyisopreen om het risico op latexallergieen te minimaliseren en voor een huid-op-huid gevoel. Als u toch irritatie ondervindt of een allergische reactiekrijgt, stop dan het gebruik en raadpleeg een arts.

 

Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren.