Breadcrumbs

De beste seksstandjes voor vluggertjes

Zorg er voor dat je ook maximaal genot beleeft tijdens een gepassioneerd moment. Zo’n vlaag van passie is de ultieme manier om je partner te laten zien hoe begerenswaardigs hij of zij is.

De sleutel naar een gedenkwaardig vluggertje is natuurlijk spontaniteit. Zorg ervoor dat je je van te voren laat inspireren zodat je voorbereidt bent om iets nieuws te proberen als het moment zich voordoet. Ook is het cruciaal dat je het niet te ingewikkeld maakt – in dit geval is snelheid echt van belang. Maar, vergeet niet een condoom e gebruiken!

Jullie hebben simpelweg geen tijd om bij de slaapkamer te komen. Dus waar en wat kan helpen om het wat spannender te maken? Hoe creatiever je bent, hoe meer plezier je beleeft. Laat bijvoorbeeld het uitkleden achterwege. Dat getuigt pas echt van ware passie.

De trap

Wat zijn trappen handig als het gaat om het creëren van genot verhogende hoeken. Als jullie veel in lengte verschillen kunnen jullie het volgende proberen: jij knielt op de trap en hij gaat achter je op een lagere trede staan. Hij kan dan op zo’n manier omhoog kantelen dat hij de g-spot kan bereiken. En aangezien jullie beide genoeg steun hebben, kunnen jullie je handen gebruiken om tegelijkertijd te jezelf of elkaar te verwennen.

De eettafel

Ga op een tafel liggen, ter hoogte van zijn heupen, steun met je ellebogen op de tafel en klem je benen om zijn schouders. Jullie zullen beide genieten van de diepe penetratie die dit standje mogelijk maakt.

Op de bank

Omdat de bank zo comfortabel is, is het voor veel standjes geschikt. Laat hem zitten met zijn voeten op de grond; voor de buitenwereld alsof hij net is gaan zitten om tv te kijken. Ga dan in spreidstand op hem zitten met je gezicht naar hem toe of van hem af, zodat jij het ritme controleert. Als je met je gezicht naar hem toe zit kun je het nog intenser maken door naar achteren te leunen en met je handen op de grond te steunen. Of probeer doggy style voorovergebogen over de bank. Geen acrobatiek, maar wel veel plezier!

De keukentafel

Buig over de keukentafel en laat hem je van achteren nemen. En als er eten in het spel komt, is het alleen maar beter.

‘s Ochtends onder de douche

Er is geen reden waarom je alleen zou moeten douchen – of waarom je alleen maar schoon zou mogen worden. Als je ’s ochtends bij je partner onder de douche springt voor een stomende ochtendsessie kan het zijn dat je een trein of bus mist, maar dat risico kan het juist spannend maken!

Rechtopstaand

Je kent elkaar misschien wel van top tot teen, maar hoe vaak voelen jullie je zo gepassioneerd dat je gewoon rug-tegen-de-muur seks wilt? In het begin van een relatie komt dit nog vaak voor, maar het standje is vaak vergeten wanneer we in de comfortabele routine van samenwonen zitten. Onderschat het effect van dit standje niet! Laat je partner je tegen een muur drukken (hal, badkamer, studeerkamer, huiskamer, keuken, eetkamer – alles is goed) en wikkel je benen om zijn middel terwijl hij je penetreert.

Geheim wapen                                  

Als je als vrouw totaal verrast bent door de suggestie van een vluggertje kan het zijn dat je nog te droog bent voor onmiddellijke actie. Dan kan een glijmiddel goed van pas komen.