Breadcrumbs

Durex seks standjes: gymnastiekles

De dolfijn
Iets nieuws uitproberen met je partner is een van de leukste dingen aan seks: de spanning van nieuwe sensaties ontdekken en dit zo intiem met iemand te delen. Het is onwaarschijnlijk dat een van jullie dit standje al eens heeft geprobeerd. Zoals in de Kamasutra beschreven wordt, moet je erg flexibel zijn voor de Dolfijn. Een paar rek-en-strek-oefeningen voorafgaand aan dit standje kunnen dus handig zijn.

Hoe je het doet:
Zij ligt op haar rug in bed en ze steunt op haar voeten. Hij houdt haar heupen vast en brengt ze omhoog tot de zijne. Zij legt al haar gewicht op haar schouders, nek en achterhoofd. Hij houdt haar gewicht vast onder haar heupen terwijl hij langzaam in haar komt.

Voordelen
Deze positie legt veel druk op de voorste vaginawand en met de juiste positie wordt mogelijk ook de G-spot gestimuleerd. De spanning van de positie plus de aangespannen spieren van hem en haar, zorgen ervoor dat jullie beiden snel tot het hoogtepunt komen.

Nadelen:
Het nadeel van deze positie is dat het erg moeilijk kan zijn om te behalen, en nog moeilijker om vast te houden. Ook al heeft hij sterke lichaamskracht, hij zal het lastig vinden om lang door te gaan. Daarbij komt dat zij voor een langere tijd ondersteboven ligt waardoor ze duizelig kan worden. Als je je ongemakkelijk voelt, probeer dan iets anders of neem even een rustmoment.

Alternatief:
Als zij teveel druk op haar hoofd krijgt, is deligstoeleen goed alternatief. Deze positie biedt dezelfde hoek van penetratie, maar dan met beiden gewichten op het bed. Zij ligt op haar rug en hij zit direct voor haar, met zijn benen plat aan de zijkanten van haar lichaam. Dan pakt hij haar benen en laat deze rusten op zijn borst terwijl hij in haar komt. Dan leunt hij naar achter om de gewilde hoek te behalen.

De Catherine Wheel 
Bestaat er iets sexiers dan een positie die vernoemd is naar een middeleeuws martelapparaat? Deze positie is lichamelijk niet zo uitdagend als de Dolfijn, maar zorgt ervoor dat je atletischer wordt. Wel vergt het oefening voordat je dit feilloos in je seksleven toe kunt passen. Deze positie zorgt voor stimulatie van de G-spot omdat de penis tegen de eerste vaginawand drukt. De manier waarop de twee tegen elkaar aan gezet worden, zorgt voor een lange, diepe penetratie.

Hoe je het doet:
Eerst zitten jullie tegenover elkaar op bed. Zij legt haar benen om zijn middel en drukt ze dichter tegen elkaar, totdat zij in een positie zit waarin hij haar kan penetreren. Beiden kunnen achterover leunen. Hij brengt zijn been om haar middel, zijn voet rustend op zijn andere dij. Hij rust zijn ellenboog voor balans om het langer vol te houden.

Voordelen:
Deze positie legt veel druk op gebieden die al gevoelig en aangespannen zijn, waardoor plezier voor hem en haar gegarandeerd wordt. Het feit dat ze samen vast zitten, zorgt ervoor dat de penetratie lang en diep is, maar toch snel en energiek kan zijn. Wanneer zij op haar rug ligt heeft ze beide handen vrij heeft om zichzelf aan te raken of de clitoris te stimuleren.

Nadelen:

Het heeft wat oefening nodig om het goed te doen door het ingewikkelde proces om erin te komen. Voordat je het onder de knie hebt kan het proces een beetje aanvoelen alsof je meubels in elkaar moet zetten. Dit soort onderbreking kunnen de sfeer verpesten, en het kan ervoor zorgen dat één of beiden partners zich ongemakkelijk voelen.

Alternatief:
Zij zit op een oppervlak ter hoogte van haar middel en spreidt haar benen om hem in haar te laten komen. Wanneer hij in haar is, legt ze haar benen strak om zijn middel waardoor haar hielen de achterkant van zijn middel aanraken. Deze positie is meer rechttoe rechtaan en voelt wat minder als origami. Toch heeft het die lange, diepe penetratie. Zijn voeten staan op de grond waardoor snelle, energievolle seks mogelijk is.