Breadcrumbs

Ultieme handleiding in glijmiddelen

Een glijmiddel is niet alleen een hulpmiddel, het is ook een geweldige manier om meer plezier te hebben tijdens seks, voorspel of een andere dimensie toe te voegen aan je seksleven.

Een glijmiddel kan je een scala aan sensaties geven, van verkoelende effecten tot een beetje meer warmte. Je kunt ze allemaal proberen! Maar, we kunnen je ook helpen bij je beslissing door je een paar van onze eigen aanbevelingen en ideeën te geven. We zullen ook de sensaties beschrijven, waardoor je alvast een idee krijgt van wat je kunt gaan voelen.

Verwarmend

Zodra, verwarmende glijmiddelen en pleasure gels, contact hebben met je huid begint het warmer te worden. Dit kan een onmiddellijk en een zeer opwindend effect hebben, vooral als je partner het aanbrengt. Denk eraan dat je begint met een klein beetje gel, bouw het vooral rustig op als je nog nooit geëxperimenteerd hebt met verwarmende pleasure gels. Voor degene die er al een beetje ervaring mee hebben; heb je al geprobeerd er zachtjes op te blazen? Door het contrast met de koele lucht wordt het verwarmende effect nog groter, hierdoor wordt het gevoel veel intenser.

Verfrissend

Er zijn ook een aantal glijmiddelen die een verkoelend effect geven. Dit klinkt misschien een beetje tegenstrijdig, omdat het meestal gaat overheteseks, maar de koelte geeft een spannend gevoel dat zelfs de rillingen over je rug kan laten lopen. We raden het vooral aan tijdens het voorspel, want het zou verwarrend kunnen werken ten opzichte van de verwarmende gels tijdens seks. Maar aan de andere kant, wat is romantiek zonder een beetje te experimenteren?

Smaakjes

Pleasure gels met een smaakje kunnen je seksleven een beetje meer pit geven. Het kan orale seks voor sommige aangenamer maken en het is weer eens iets anders dan de smaken en geuren van gewone seks. De glijmiddelen met een smaakje van Durex zijn er in verschillende fruitsmaken, zoals kersen.[JH1] Ze zijn speciaal ontworpen om lekker te smaken en ze zijn op waterbasis. Probeer eerst een beetje op je tong voordat je je verder waagt.

Soepel/gevoelig

Niet zo bekend als zijn smaakvolle broertje, is Durex Sensilube. Dit glijmiddel is het meer intieme glijmiddel, ontworpen voor degenen die een beetje droog kunnen zijn tijdens, of voor, seks. Sensilube neemt je zorgen hierover weg. De pH is afgestemd op de natuurlijke balans en voelt niet koud aan als je hem opbrengt. Het zorgt voor je intieme zones, zodat je er klaar voor bent om van elkaar te genieten.

De glijmiddelen van Durex zijn condoom vriendelijk, dus geen vrees en ga gewoon de pleasure gel die je aanspreekt proberen. Veel van de glijmiddelen zijn op waterbasis, makkelijk te wassen en laten geen vlekken achter. Veel plezier met het experimenteren met Durex.