Ga naar de hoofdinhoud

Durex Orgasm Intense Vibrations Ring

WAAROM U ER DOL OP ZAL ZIJN

  • Vibrerende penisring ontworpen voor extra genot voor beide partners
  • Voor een intensere erectie die langer aanhoudt
  • Vibrerende knop die extra stimuleert tijdens het voorspel en de geslachtsgemeenschap

BESCHRIJVING

Durex Orgasm’Intense Vibrations biedt een mogelijk nog intenser genot voor beide partners. De ring is zeer rekbaar, eenvoudig te gebruiken en geeft tot 20 minuten stimulerende vibraties, die meer pit in je seksleven en voorspel brengen. Kan met of zonder condoom gebruikt worden.

Voorzorgsmaatregelen: Dit product is uitsluitend voor volwassenen. Dit product is geen anticonceptiemiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing in de doos voor gebruik.

MEER INFORMATIE

Afbeelding niet bindend. Batterij inbegrepen

Durex Orgasm’Intese Vibrations helpt u en uw partner gedeelde orgasmes te bereiken met zijn stimulerende ring, tot 20 minuten stimulatieplezier. Het is ontworpen om te worden geplaatst aan de basis van de penis, deze komt dan regelmatif in contact me de clitoris. Orgasm’Intense Vibrations kan ook worden gebruikt op elk deel van het lichaam, bijvoorbeeld, het strelen van de borsten van uw partner of het topje van de penis voor meer plezier.

Als u ongemak of pijn ervaart bij en gebruik van deze ring, stop onmiddelijk het gebruik en verwijder de ring. Op een koele en droge plaats buiten direct zonlicht bewaren.

Gebruiksaanwijzing :

Orgasm’Intense Vibrations kan worden gebruikt met of zonder een condoom. Dit product is bedoeld voor eenmalig grebruikt.

Stap1: Als je een condoom gebruikt doe dat dan eerst om. Haal vervolgens de vibrerende ring uit de verpakking.

Stap2: Schuif vervolgens de ring om de penis, helemaal tot beneded, met het vibrerende gedeelte zo gericht dat de clitoris van je partner wordt gestimuleerd. Let op dat je het condoom niet beschadigt bij het omdoen van de ring.

Stap3: Druk op de knop om de ring te starten en durk nogmaalss om deze te stoppen.