Breadcrumbs

Seks onder de douche

Seks onder de douche kan een uitdaging zijn maar het is zeker de moeite waard om onder de knie te krijgen- en waarom niet een paar nieuwe seksspeeltjes toevoegen om het nog leuker te maken?

Glibberige oppervlakken, water en een stroom van bloed naar je hoofd… Wat kan er mis gaan? Aan de andere kant kan het heel opwindend zijn om je partner nat en naakt te zien, dus het is wel het proberen waard. Belangrijk is om het rustig aan te doen en niet plotseling van positie te veranderen.

Zeep je in

Schuimende zeep is uitgevonden zodat je je handen soepel over je lichaam kan laten glijden. Oké, het is uitgevonden om je te helpen schoon te worden, maar het is veel leuker om dat inzepen te gebruiken om je eigen lichaam (en dat van je partner) te ontdekken en een showtje te geven. Nog beter, laat je partner kijken en wachten – het zal hem helemaal gek maken!

Standjes om uit te proberen

Dit hangt allemaal af van jouw douche en of die wel of niet boven het bad zit. Als dat wel zo is, gebruik dan die handige harde oppervlakken door beide over de rand van de badkuip te buigen (buiten het bad staand, met handdoeken op de grond, zal het makkelijkst gaan). Je kan ook zéén voet op de rand van het bad zetten of laat hem jouw been vasthouden terwijl je voorover buigt en jezelf ondersteunt door tegen de muur te leunen. Laat hem je heupen vasthouden zodat hij je naar zich toe kan trekken voor een diepere penetratie.

Een ander idee is om tegenover elkaar te staan en één been om hem heen te slaan wanneer hij bij je binnenkomt. Vergeet niet om jezelf goed vast te zetten tegen de muur. Doggy style is ook een handig standje voor seks onder douche – de muren van de douche geven je genoeg mogelijkheden om te steunen terwijl hij stoot.

Als je een afneembare douchekop hebt kun je nog meer plezier beleven. Ga op handen en knieën of alleen op je knieën zitten en vraag hem om de douchekop over je rug en billen te laten lopen. Terwijl hij je schoon spuit, zit jij in de perfectie positie om hem wat extra orale aandacht te geven. Water op je clitoris en tepels spuiten kan ook opwindend zijn. Je kan altijd de koude douche aanzetten om af te koelen als jullie klaar zijn…

Spelletjes om te spelen              

Seks onder de douche kan naast gepassioneerd ook een beetje gek zijn.  Het kan experimenteel aanvoelen doordat je aan het uitvogelen bent hoe je jezelf het beste kunt positioneren. Nog wat seksspeeltjes toevoegen kan dus ook prima. Zorg ervoor dat ze waterbestendig zijn (vooral het vibrerende soort!).