Zelfs als je al een tijdje samen bent, is het fijn om elke keer dat jullie samen zijn te beleven alsof het jullie eerste keer is en te ontdekken waar ze zin in heeft.

Vergeet niet dat elke vrouw anders is, dus er is geen ‘juiste manier’ om het te doen. Het gaat om wat zij leuk vindt. Maar als je niet weet waar je moet beginnen, kan je onze vijfstappengids voor fijne orale seks volgen. In een mum van tijd kom je te weten hoe jullie allebei volop kunnen genieten.

Stap 1: opwarmen

De meeste vrouwen moeten worden opgewarmd, zowel mentaal als fysiek. Begin langzaam en kies het goede moment waarop je voor haar knielt; je hoeft je niet te haasten!

Als jullie het warmer krijgen en jullie kleren op de grond terecht zijn gekomen, vind dan een comfortabele positie zodat je je kunt concentreren op haar clitoris en vagina. De meeste vrouwen komen niet klaar van penetratie alleen, dus dit is je kans om haar te laten genieten en haar dicht bij een orgasme te brengen.

Laat haar eerst het natuurlijke ritme van je adem voelen op haar huid; als ze eenmaal opgewonden is, zal haar hele lichaam veel gevoeliger zijn en kunnen zelfs de kleinste handelingen een verschil maken.

Beweeg je mond zachtjes rond de rand van haar slipje en onderbuik; begin met wat natuurlijk aanvoelt en reageer op haar lichaamstaal. Lik of sabbel zelfs zachtjes naarmate je verdergaat. Zelfs als haar slipje uit is, kan je haar nog steeds een beetje plagen; ga niet recht op haar clitoris af, ze heeft wat opwarming nodig.

Stap 2: de clitoris

Als je mond voor het eerst in contact komt met haar clitoris, maak het contact dan niet te hard of te zacht. Luister naar haar signalen; zoek de druk die zij fijn vindt.

Er zit een kapje over haar clitoris; sommige vrouwen houden van direct contact tijdens orale seks, anderen willen graag dat je hen boven het kapje heen aanraakt, sommigen geven er niet om, anderen veranderen elke keer van mening: probeer aan te voelen wat ze op dat moment wilt.

Spreid haar lippen en raak met je tong haar clitoris enkele keren aan. Doe dit in een bepaald ritme. Hoewel het vaak in pornofilms wordt getoond, lijkt zachtjes tikken voor sommige vrouwen te intens. Dus experimenteer met andere sensaties zoals wrijven of zuigen. Onthoud vooral dat je tijdens orale seks de clitoris niet mag verwaarlozen: het is voor haar een magische plek!

Stap 3: alles stimuleren

Het is tijd om nog dieper te gaan. Ze zal waarschijnlijk rood aanlopen en willen dat je je tong, vingers of penis bij haar binnenbrengt. Dit is voor jou het perfecte moment of te weten te komen of ze dat inderdaad wil en het dan ook te doen. Beweeg je tong rond de ingang van haar vagina voordat je hem erin stopt en houd je tong sterk en puntig; als een soort erectie van de tong.

Beweeg je tong in en uit haar, en dan naar haar clitoris; volg haar signalen om het ritme en de bewegingen te ontdekken die ze fijn vindt. Als je haar nog meer wilt stimuleren, laat dan je tong voor haar clitoris zorgen terwijl je je vingers in haar vagina brengt.

Voor nog meer genot kan je in dit stadium een glijmiddel of massagegel gebruiken om de gevoeligheid te verhogen. Dat zorgt er niet alleen voor alles goed vochtig wordt; hoe vochtiger ze is, hoe beter het ook aanvoelt, vooral als je je vingers gebruikt.

Is je tong moe, dan kan je een sex toy zoals een vibrator in het spel brengen. Dat kan het genot verhogen en de druk van je tong verminderen.

Stap 4: alle hens aan dek

Wees niet bang om je handen te laten dwalen! Streel haar borsten, tepels, buik, dijen en billen. Zo begrijpt ze dat je er nooit genoeg van krijgt en ontspant ze zich nog meer.

Stap 5: ontspan en geniet

In de laatste stap leun je achterover en zie je haar genieten van orale seks; ze hoeft niet te weten dat we je een beetje hebben geholpen.

Vergeet niet: voor goede orale seks is communicatie de sleutel! Als je haar signalen de hele tijd kunt opvangen en erop kunt reageren, is dat perfect, maar het kan nooit kwaad om haar te vragen wat ze fijn vindt! Wees niet verlegen, jullie zijn al naakt samen, dus zoek uit wat ze wil, wat jou een goed gevoel geeft en geef het haar royaal.

RB-M-00820