Ga naar de hoofdinhoud

Durex Originals Classic Natural

3 stuks, 12 stuks, 20 stuks

WAAROM JE HET GEWELDIG ZULT VINDEN

  • Betrouwbaar* en uitstekende kwaliteit sinds 1929
  • Onze klassieke Durex-condooms
  • Standaard glijmiddel op basis van siliconen

BESCHRIJVING

Iedereen is anders, maar de juiste pasvorm moet altijd comfortabel en veilig zijn. De condooms zijn gemaakt van transparant, natuurlijk rubber latex en hebben een prettige geur. De Pleasure-FitTM pasvorm met reservoir is speciaal gevormd voor meer comfort.

*Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen.

Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks.

  • Standaard grootte (Nominale breedte: 56mm)
  • Transparante latex condoom van natuurlijk rubber
  • Voorgevormd Pleasure-FitTM met reservoir voor meer comfort

Medisch hulpmiddel

Gecertificeerd door SGS BelgiumNV, CE 1639 volgens 93/42/EEC voor anticonceptie of preventie van overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen. Elk ander niet-medisch gebruik werd niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE

Al onze condooms zijn elektronisch en dermatologisch getest. Op elke geproduceerde batch worden vijf kwaliteitstests uitgevoerd.

Gebruik alleen glijmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruikmet condooms. Bij anaal gebruik wordt aanbevolen een glijmiddel op waterbasis te gebruiken op de buitenkant van het condoom(gebruik geen Durex Play Tingle).

Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren.