Ga naar de hoofdinhoud

Durex Originals Extra Safe

3 stuks, 12 stuks, 20 stuks, 144 stuks

WAAROM JE HET GEWELDIG ZULT VINDEN

  • Extra glijmiddel en Iets dikker voor meer comfort
  • Voorgevormd Pleasure-FitTM met reservoir voor meer comfort
  • Aangename geur

BESCHRIJVING

Iedereen is anders, maar de juiste pasvorm moet altijd comfortabel en veilig zitten. De Durex Extra Safe condoom is een van de dikste condooms van Durex en zijn voorgevormdmet reservoir en extra glijmiddel voormeer comfort

*Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen.

Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks.

  • Iets dikkere latex en extra glijmiddel
  • Standaard grootte (Nominale breedte: 56mm)
  • Voorgevormd Pleasure-FitTM met reservoir voor meer comfort

Medisch hulpmiddel

Gecertificeerd door SGS BelgiumNV, CE 1639 volgens 93/42/EEC voor anticonceptie of preventie van overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen. Elk ander niet-medisch gebruik werd niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE

Al onze condooms zijn elektronisch en dermatologisch getest. Op elke geproduceerde batch worden vijf kwaliteitstests uitgevoerd.

Gebruik alleen glijmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruikmet condooms. Bij anaal gebruik wordt aanbevolen een glijmiddel te gebruiken op de buitenkant van het condoom(gebruik geen Durex Tingle).

Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren.