Breadcrumbs

Tips van Durex voor geïmproviseerde seksspeeltjes

Seksspeeltjes kunnen wat extra pit geven aan je liefdesleven, maar maak je geen zorgen als je er geen hebt. Deze huishoudartikelen kunnen eenvoudig omgetoverd worden tot seksspeeltje.

Oogmasker

Slingert er ergens in je kast nog een oogmaskertje rond? Haal het tevoorschijn en gebruik het tijdens het voorspel. Plaats het masker op je partners gezicht en speel ‘raad eens wat ik hierna ga doen?’. Als je partner geblinddoekt is, zijn andere zintuigen gevoeliger, waardoor elke aanraking extra spectaculair zal aanvoelen.

Make-upkwastje

Dit product leidt een geheim dubbelleven als seksspeeltje. Door ermee over je partners lichaam te vegen, prikkel je zijn fantasie en laat je hem nieuwe sensaties ervaren. Grote kwasten (zoals blush- of poederkwasten) werken het beste. Streel ermee over de gevoeligste plekken op de huid, zoals de nek, de polsen of binnenkant van de dijen. Het is een geweldige manier om elkaar te plagen en de spanning op te voeren.

Elektrische tandenborstel

Een elektrische tandenborstel kan fungeren als een krachtige vibrator, maar let er wel op dat je hem op een veilige manier gebruikt  (en nooit inwendig). Plaats de zachte kant van het borstelhoofd, of de hals van de tandenborstel, daar waar je jezelf of je partner wilt prikkelen. Bij de vrouw kun je hem bijvoorbeeld tegen de clitoris aan te houden. Omdat de tandenborstel er niet uitziet als een seksspeeltje, hoef je je ook geen zorgen te maken dat iemand anders hem in je kamer zal vinden.

Rugkrabber

Veel mensen hebben thuis nog ergens een ongebruikte rugkrabber die op batterijen werkt liggen. Deze twijfelachtige aankoop kan misschien alsnog zijn vruchten afwerpen. Neem, net als bij de elektrische tandenborstel, rustig de tijd om hem op verschillende plekken op het lichaam uit te proberen.

Wasmachine

Eén woord: centrifugeprogramma. Als je eens wat anders wilt dan de gebruikelijke capriolen in de slaapkamer, probeer het dan eens te doen in de badkamer. Begin met het voorspel terwijl de wasmachine zijn werkt doet en bereid jezelf voor op trillingen van genot wanneer het centrifugeprogramma begint (en zo kun je meteen wat huishoudelijke taken van je lijstje strepen!).

Sjaaltje

Zijden of katoenen sjaaltjes kunnen dienst doen als veelzijdige seksspeeltjes – een geïmproviseerde blinddoek, een zachter alternatief voor handboeien, of je kunt er zachtjes mee over de huid strelen. Probeer er eens mee over de gevoeligste lichaamsdelen te strelen en plaats het daarna tussen je bovenbenen (of die van je partner) en beweeg je heupen op en neer, terwijl de strakgespannen stof tussen je benen wrijft.

Douche

Verplaats de seks eens naar de douche voor een heerlijk gladde ervaring. Elkaar inzepen en betasten, terwijl je helemaal nat bent, is een geheel andere ervaring dan ‘droge’ seks. En of je nu alleen bent of met een partner, je kunt de douchekop gebruiken om verschillende lichaamsdelen te verkennen. Pas de intensiteit van de straal aan en experimenteer met de verschillende standen van de douchekop en wordt steeds natter…

Geniet van het experimenteren met geïmproviseerde seksspeeltjes, maar denk eraan ze nooit inwendig te gebruiken, tenzij ze hiervoor ontworpen zijn. Zorg er ook voor dat jij en je partner je allebei op jullie gemak voelen bij wat jullie doen; het kan een goed idee zijn om een codewoord af te spreken voor wanneer een van jullie er even mee wil stoppen.