Als voorspel voor jou in de eerste plaats orale seks betekent, dan is het misschien tijd om je horizon te verbreden. Hier volgen enkele ideetjes om je partner niet alleen te helpen ontspannen en jezelf in de stemming te brengen, maar ook om de temperatuur tussen jullie beide te doen oplopen.

Laat je verbeelding de vrije loop bij het voorspel en de standjes en geniet van wat jullie allebei leuk vinden. Weet je niet waar te beginnen? Hier zijn acht tips om je partner in de mood te brengen.

1. Het zit allemaal in het hoofd

Wanneer je partner thuiskomt van een lange werkdag is een hoofdmassage ideaal om stress te verlichten. Op de hoofdhuid liggen zones die gevoelig zijn voor seksuele prikkels. Een goede hoofdmassage maakt oxytocine vrij, de ‘liefdesdrug’, een hormoon dat zowel kalmerend als opwindend is.

Streel zachtjes zijn of haar hoofdhuid met langzame cirkelvormige bewegingen. Ga dan verder omlaag naar de schouders en kus en streel hals en bovenrug.

2. Dijen strelen

Er gaat niets boven een paar niet zo onschuldige strelingen in het openbaar om je partner op te winden. Dat is extra spannend omdat je weet dat je moet wachten tot je met z'n tweeën bent om met volle teugen van elkaar te genieten. Willen we eigenlijk niet allemaal wat we niet kunnen hebben?

Tijdens een etentje of in de bioscoop streel je de dij van je partner met langzame, vastberaden bewegingen of ga lichtjes met je nagels over de omgeving van zijn of haar meest intieme plekjes. Voel hoe de opwinding stijgt en jullie meer en meer zin krijgen. Je kan niet wachten tot de film gedaan is om je naar bed te haasten!

3. Alleen aanraken met de ogen

Oogcontact wordt vaak over het hoofd gezien tijdens het voorspel. Tijdens het vrijen kan het erg erotisch zijn om oogcontact te houden, maar het is net zo belangrijk tijdens het voorspel.

Probeer de volgende keer dat je je partner kust je ogen open te houden terwijl je je handen naar zijn onderlichaam beweegt om hem te strelen. Kijk hem daarbij recht aan. Drijf de spanning nog meer op door met de mond te strelen voor extra genot.

4. Striptease

Een striptease opvoeren voor je partner is niet zo’n cliché als het klinkt. Vergeet Magic Mike en laat je gaan.

Kies een tijdstip en een plaats waar je je sexy voelt en zorg voor een aangepaste sfeer met kaarsjes en een goede playlist. Kies een outfit waarin je je goed en sexy voelt, zoals lingerie of een halfopen geknoopt hemd en een hoed. Voel je je nog steeds niet echt op je gemak? Je hoeft echt geen hele choreografie uit te werken. Als je meestal in je pyjama rondhangt als jullie samen zijn, kleed je dan gewoon uit terwijl je oogcontact houdt en een paar heupbewegingen doet.

Maak je geen zorgen als je partner lacht: samen lachen is een geweldige ijsbreker en kan je helpen om nog meer samen te ontspannen.

5. Streel jezelf

Jezelf strelen in het bijzijn van je partner lijkt de eerste keer misschien een beetje intimiderend. De volgende keer dat jullie samen zijn en de spanning zich opbouwt, begin je jezelf aan te raken terwijl je hem kust. Stimuleer vervolgens zacht je tepels of laat je partner zien hoe je jezelf graag streelt. Dat zou moeten volstaan om de zaken in de juiste richting te sturen.

Gebruik wat Orgasm’Intense Gel om nog meer te genieten. Om de sfeer echt te verhitten, leg je zijn handen op de jouwe zodat je partner kan voelen wat je doet, maar hou zelf controle!

6. Lik de oorlel van je partner

De oren bevatten honderden zenuwuiteinden en worden beschouwd als een erogene zone. Hoewel het voor sommige mensen wat vreemd kan aanvoelen, vinden anderen het heerlijk.

Begin je partner op de lippen te kussen en ga dan naar zijn oor toe. Geef kleine kusjes terwijl je verder gaat. Als je je mond tegen zijn oor strijkt, blaas dan licht op zijn oorlellen voordat je erop sabbelt, zuigt of er zachtjes aan likt. Doe hetzelfde bij het andere oor.

Sommige mensen vinden dit heel fijn, anderen zijn minder enthousiast, maar er is maar één manier om daar achter te komen!

7. Ondeugende woordjes

Als je met je mond dicht bij het oor van je partner komt, wil je misschien ook wel ondeugende dingen in zijn oor fluisteren.

Voel je niet verplicht om iets choquerends te zeggen. Begin met iets te zeggen dat spontaan in je opkomt, vertel bijvoorbeeld dat je veel zin in hem hebt of hoe opgewonden je bent. Suggestieve woordjes fluisteren kan de seksuele spanning echt de hoogte in jagen, nog voor het voorspel begint, en voor meer passie zorgen tijdens het voorspel en het vrijen zelf.

8. Speeltijd

Weet je niet goed wat te doen?

Een ondeugend spelletje starten en wat ondeugende streken uithalen tijdens het voorspel kan je uit je routine halen en je helpen los te komen van je remmingen. Kies een avond uit waarop je warmpjes en op je gemak thuis wilt zijn. Er is niets leuker dan elkaar op te warmen als het buiten regent. Je kunt je aan een striptease wagen of een kaartspel bovenhalen dat je grootmoeder zeker niet zou goedkeuren. Er zijn heel wat spelletjes voor volwassenen die voor opwinding kunnen zorgen.

RB-M-01581

Medische hulpmiddelen CE. We wijzen op het belang van condooms bij de preventie van hiv (aids) en andere soa's. Lees zorgvuldig de bijsluiter. Vraag advies aan een gezondheidsprofessional. Producent: RB Healthcare UK Ltd. 2008004. Januari 2020.