Wil je weten hoe je je partner kunt masturberen? Je bent op de juiste plaats.

Hoewel je partner het ook zelf kan, zal hij zeker waarderen dat je leert hoe je het goed aanpakt. Vergeet niet dat de handen van iemand anders heel anders aanvoelen dan die van hemzelf.

Masturbatie moet niet alleen gericht zijn op de finish, er is geen betere manier om het lichaam van je partner te leren kennen dan door het letterlijk in eigen hand te nemen…Voorspel of hoofdspel, hier kom je te weten hoe je een onvergetelijke masturbatie kunt uitvoeren.

Kijken en leren

De beste manier om te weten te komen wat je partner leuk vindt aan masturbatie is om hem het te zien doen. Als je partner aarzelt om zijn techniek te demonstreren, probeer het dan eens geblinddoekt; veel mensen voelen zich minder geremd als ze niet zien dat iemand naar hen kijkt.

Hou er rekening mee dat je waarschijnlijk iets omzichtiger met je partner moet omgaan dan hij zelf doet, maar de manier waarop hij met zichzelf speelt kan veel zeggen over hoe hij graag wordt aangeraakt, hoe snel en hoeveel grip hij het liefst heeft.

Neem een flesje glijmiddel

Hoewel mannen een kleine hoeveelheid pre-ejaculatoire vloeistof produceren wanneer ze opgewonden zijn, is het zelden genoeg. Niemand houdt van droge masturbatie, dus gebruik glijmiddel zodat het niet oncomfortabel is.

Een paar druppels Durex Play Perfect Gliss-glijmiddel geeft een vloeiend en glijdend gevoel; het product is op siliconenbasis, wat betekent dat het langer glijdend blijft dan de varianten op waterbasis. Probeer het flesje eerst onder warm water te houden om het op te warmen, voordat je het product op de lengte van de penis aanbrengt.

Kies een positie

Een comfortabele houding kan zijn dat je partner op zijn rug ligt, terwijl jij tussen zijn benen of naast hem knielt; zo kan je alle belangrijke delen goed zien en bereiken!

Als je eenmaal wat zelfverzekerder bent, probeer dan schrijlings op de borst van je partner te zitten met je rug naar zijn gezicht toe; hij geniet van het uitzicht en je voelt je waarschijnlijk meer ontspannen als je weet dat hij niet elke beweging van jou ziet.

Je kunt ook ervaren hoe het is om achter hem te staan en met je hand rond hem te gaan ... hij kan zelfs zijn hand lichtjes over de jouwe leggen en je bewegingen wat sturen.

Pas je aan zijn anatomie aan

Als je partner onbesneden is, verplaats dan voorzichtig de voorhuid met de beweging van je hand. Als je de voorhuid volledig naar achteren trekt en de top van de penis helemaal bloot komt te liggen, kan dat misschien te intens zijn.

Als hij besneden is, is de eikel waarschijnlijk minder gevoelig en heb je misschien meer glijmiddel, druk of stimulatie nodig.

Start de bewegingen

De basisbeweging van masturbatie is een op- en neergaande beweging. Doe het vloeiend, niet met schokjes. Begin langzaam, wikkel je dominante hand rond zijn rechtopstaande penis met ongeveer dezelfde spanning die je zou gebruiken om een glas water vast te houden, en maak bewegingen van voor naar achter.

Volg de natuurlijke hoek van de penis; een erectie is niet altijd perfect 90 graden. Je hand moet voortdurend in contact zijn met de huid; sluit je vingers een beetje als je de top bereikt en maak ze wat losser als je naar de basis toe beweegt.

Varieer

Als je je zekerder voelt, probeer dan je techniek te variëren. Gebruik twee handen in een cyclus van zachte opwaartse bewegingen; je linkerhand begint omhoog te gaan vanaf de basis als je rechterhand de top bereikt.

Kijk of je partner goed reageert door je hand zachtjes van voor naar achter te draaien terwijl je hem op en neer laat glijden; verken of hij het leuk vindt dat je met je duim in cirkeltjes over de top van de penis en het voorhuidbandje (het delicate weefsel dat de top met de schacht verbindt) wrijft.

Verken verder

Het lichaam heeft veel erogene zones die je kunt verkennen ...

Terwijl je zijn penis streelt, kan je ook de testikels strelen, het perineum masseren of de binnenkant van zijn dijen strelen. Door die andere zones ook te stimuleren, worden ze ook echt actief en heet!

Vergeet niet dat smaken verschillen en dat je partner ook van bepaalde dingen een afkeer kan hebben. Dus probeer uit en kijk hoe hij reageert.

Praat erover

Moedig je partner aan om je te vertellen hoe je masturbatie voor hem voelt en wees niet bang om vragen te stellen; hij vindt het zeker fijn dat je nieuwsgierig bent om te ontdekken wat hij leuk vindt.

Stap even terug

Sommige mannen houden van een regelmatig pompritme als ze op het punt staan een orgasme te bereiken, terwijl anderen liever hebben dat het sneller en sneller gaat. Communicatie is hier de sleutel, dus vraag hem wat hij leuk vindt.

Na een orgasme is de penis meestal te gevoelig om aangeraakt te worden; neem wat afstand zodat hij met volle teugen van de ejaculatie kan genieten.

RB-M-00819