Dirty talk heeft een nogal slechte reputatie: je denkt meteen aan kitscherige pornoscènes of buitensporige beledigingen. Maar de waarheid is dat dirty talk vrij populair is en het is een geweldige manier om de sfeer op te peppen en de verbinding tussen jou en je partner aan te halen.

Waarom zou je dirty talk gebruiken bij je partner?

Praten voor het vrijen kan voor meer opwinding zorgen, het fysieke voorspel in gang zetten en tot gepassioneerde seks leiden. Je kunt al enkele uren vooraf beginnen oefenen voordat jullie uiteindelijk alleen zijn. Dat is een leuk opwarmertje.

Dirty talk kan ook handig zijn als je ver weg bent van je geliefde. Je partner opbellen of wat Facetimen als jullie opgewonden zijn, kan een geweldige ervaring zijn. Als je weet wat te zeggen om je partner op te winden, kan je veel sneller een vurige sfeer creëren. En met enkele sex toys en zachte verlichting is die afstand zo vergeten!

DIRTY TALK HOEFT NIET VIES TE ZIJN ...

Vieze woordjes opzeggen tijdens het vrijen is niet voor iedereen opwindend, maar dirty talk hoeft geen beledigingen of vuile formuleringen in te houden. Met elkaar praten tijdens de seks kan helpen de vonk te ontsteken en beide partners goed op weg te zetten. Als je je partner hoort kreunen van genot of hoort vertellen hoe sterk hij geniet, weet je dat je goed bezig bent. Dat stimuleert je om verder te gaan.

Wat zeg je?

Begin geleidelijk en bouw op in plaats van onmiddellijk choquerende zinnetjes te beginnen produceren. Het is beter om de stemming van je partner te peilen dan het risico te lopen haar of hem in verlegenheid te brengen of weg te duwen.

Enkele opwarmertjes zijn een goede manier om te beginnen en in de sfeer te komen. Als je eenmaal op dreef bent en je partner positief reageert op wat je zegt, kan je je een stap verder wagen en andere woorden en zinnetjes uitproberen om te zien welk effect ze hebben.

Hier volgen enkele zinnetjes die je kunt uitproberen vóór het vrijen.

Voor het vrijen

 1. Ik wil je.
 2. Ik word opgewonden als ik aan jou denk.
 3. Ik kan niet wachten om in jou te zijn/je in mij te voelen.
 4. Ik ga je de beste blowjob/cunnilingus van je leven geven.
 5. Ik wil je overal kussen ...
 6. Vanavond mag je met mij doen wat je wilt ...
 7. Ik kan niet wachten om alleen met je te zijn om je uit te kleden.
 8. Ik stel me voor dat we naakt zijn.
 9. Ik heb fantastische herinneringen aan gisteravond ...
 10. Wil je vanavond vroeg naar bed?

Tijdens het vrijen

 1. Je bent zo sexy.
 2. Je bent zo vochtig/hard, ik vind dat zo fijn.
 3. Hou er zeker niet mee op.
 4. Dit is zo lekker.
 5. Je windt me zo op.
 6. Ik wil dat je me controleert.
 7. Ik wil je proeven.
 8. Ik wil je laten komen.
 9. Ik heb je lichaam zo gemist.
 10. Ik wil dat je me hier kust/likt.

Hoe oefen je dirty talk?

Je zenuwen overwinnen is de eerste stap, zeker als het je eerste keer is. Probeer te ontspannen en zie het als een spel: als je al met je partner hebt geslapen, zal het geen drama zijn als je wat ondeugende woordjes uit.Je zenuwen overwinnen is de eerste stap, zeker als het je eerste keer is. Probeer te ontspannen en zie het als een spel: als je al met je partner hebt geslapen, zal het geen drama zijn als je wat ondeugende woordjes uit.

Soms kan de manier waarop je iets zegt net zo goed werken zijn als de woorden zelf. Probeer te fluisteren of spreek op een sensuele toon. Wat je ook doet, vermijd woorden die te brutaal, beledigend of kwetsend zijn - tenzij je daar allebei van houdt.

Al voelt het wat vreemd aan, het kan echt nuttig zijn om vooraf te oefenen wat je gaat zeggen. Als je alleen bent in je auto of thuis voordat je partner aankomt, probeer dan enkele zinnetjes uit in verschillende stemtimbres om de juiste toon te vinden. Misschien voelt het wat dom aan, maar je zal je later tenminste op je gemak voelen bij je partner.

Waarom probeer je vanavond geen dirty talk uit met je partner om te zien of het iets voor jullie is? Vergeet niet: het belangrijkste is dat jullie je op je gemak voelen en genieten van de ervaring.

RB-M-01534