We hebben het allemaal al wel meegemaakt in een langdurige relatie. Uiteindelijk wil je wat variatie aanbrengen in je favoriete standjes. Je weet wat je partner echt leuk vindt en je hebt je verleidingstechniek verfijnd, maar iets nieuws proberen kan de vlam van het verlangen meer dan ooit weer aanwakkeren.

Of misschien ben je single en wil je gewoon plezier beleven met verschillende partners.

Hoe dan ook is het uitproberen van nieuwe standjes altijd een goed idee. Geniet van een aangename avond met je (vaste of nieuwe!) partner en probeer een - of meer - van deze zeven standjes uit.

1. Vasthouden en dragen

Met dit standje verken je niet alleen een nieuwe penetratiehoek, maar het traint ook je bovenlichaam en het is veel leuker dan naar de sportschool te gaan.

Sta rechtop met jullie gezichten naar elkaar. Vraag je partner om haar handen op je schouders te leggen, terwijl jij de jouwe onder haar billen legt om haar op te tillen. Ze kan dan haar benen om je middel slaan om je te ondersteunen als je samen begint te bewegen.

Gebruik voor meer sensualiteit Durex Natural Original-glijmiddel.

2. Kruiwagen

Zin in een vluggertje? De kruiwagen is misschien niet het gemakkelijkste standje om vol te houden, maar als je een kort en leuk standje zoekt, is dit een geweldige optie.

Vraag je partner om op handen en voeten te staan en start met doggystyle. Leg je handen op haar heupen en kom langzaam recht. Je partner kan dan je enkels vasthouden of beide handpalmen plat op de grond leggen. Probeer je evenwicht te houden!

Dit standje is gemakkelijker en minder riskant op de vloer dan op bed.

3. Halfbalans

Heb je zin voor avontuur? Dit standje is delicaat, maar als je erin slaagt, zal je allebei onder de indruk zijn.

Sta rechtop en penetreer je partner van achteren, terwijl zij voorover leunt, waarbij haar hoofd de grond raakt. Ze gebruikt haar onderarmen of handen om haar evenwicht te bewaren.

Je partner staat dan in balans met het hoofd naar beneden en de benen gebogen. Je kunt haar benen dan vasthouden om ze te ondersteunen.

Wat het resultaat ook is, tijdens dit halfbalansstandje zullen jullie op zijn minst eens samen in lachen uitbarsten. Als het niet werkt zoals verwacht, neem dan een ander comfortabel standje aan en voeg een vibrator toe aan het spel.

4. Omgekeerde bok

Laat je partner het heft in handen nemen in deze eenvoudige versie van een klassieker. Dit standje is niet alleen leuk voor jullie beiden, het kan je partner ook helpen remmingen los te laten.

Ga op het bed liggen, je partner gaat op je zitten met haar rug naar je toe en haar benen naar de zijkant van je lichaam gebogen.

Dit standje is voor je partner de ideale gelegenheid om te genieten van zelfstimulatie terwijl jij haar op en neer bewegende billen bewondert.

5. Klassieke doggystyle

Er is een goede reden waarom doggystyle een van de meest bekende standjes is. Het is zeer eenvoudig en biedt een diepe penetratie zonder risico op verlies van evenwicht.

Vraag je partner om op handen en voeten te staan en penetreer haar langs achter. Super makkelijk!

6. Bijenstandje

Wie zei dat je je avonturen moest beperken tot de slaapkamer? Dit standje voelt nog beter op de sofa.

Leun achterover en steun met je rug tegen de rugleuning van de sofa, rustend op je ellebogen. Je partner gaat bovenop je zitten, met de rug naar je toe. Vraag haar om zich tijdens de penetratie naar achter te buigen, met haar knieën opgetrokken tegen haar borsten. Het lijkt wat op een geavanceerd lepelstandje. Je kunt elkaar heerlijk strelen en komt ook tot een intens orgasme.

7. Kikker

Als je de intensiteit van standjes van achteren leuk vindt, probeer dan de kikker eens uit.

Ga op de rand van het bed zitten met je voeten stevig op de grond. Vraag je partner om bovenop je te hurken, met haar rug naar je toe en hou haar middel vast om haar te helpen op en neer te bewegen.

Verminder het gewicht en maak het gemakkelijker door je partner te ondersteunen met je handen onder haar billen.

RB-M-01601

Medische hulpmiddelen CE. We wijzen op het belang van condooms bij de preventie van hiv (aids) en andere soa's. Lees zorgvuldig de bijsluiter. Vraag advies aan een gezondheidsprofessional. Producent: RB Healthcare UK Ltd. 2008004. Januari 2020.