Voor veel koppels en singles zijn sex toys niet meer weg te denken uit hun seksuele gewoontes. Maar anderen hebben ze nog nooit uitgeprobeerd en weten misschien niet goed waar te beginnen.

In dit artikel leggen we alles uit, van vibrators tot penisringen, zodat je kunt beslissen of je iets leuks aan deze mix wilt toevoegen.

Neem een kijkje in ons gamma

De beste manier om te beginnen is wellicht het aanbod aan sex toys op onze website bekijken. Daar vind je een grote verscheidenheid aan producten: van penisringen tot vibrators, sex toys voor vrouwen, sex toys voor koppels en zelfs tips voor het gebruik van seksspeeltjes.

Bespreek de verschillende opties met je partner en kijk wat je leuk vindt. Alleen al erover praten zal gegiechel uitlokken, wat je dichter bij elkaar kan brengen.

Als je hebt beslist wat je graag wilt uitproberen, zal je merken dat je sex toys vlot en discreet online of in een seksshop kunt kopen. Durex verpakt zijn seksproducten in een neutrale verpakking, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat de bezorger grote ogen opzet.

Masseren en vibreren

Masserende en vibrerende sex toys zijn bijzonder populair. Een goed instapmodel is Durex Pure Fantasy. Speciaal ontworpen om in de palm van je hand te passen, zodat je het vlot kan verplaatsen om een ander deel van je lichaam genot te bezorgen.

Vibrerende sensaties zijn heel anders dan de manuele sensaties van de handen of die van de penis van je partner tijdens het voorspel en het vrijen. Veel vrouwen vinden dat je er nog vlotter een orgasme mee bereikt.

Seksspeeltjes mogen niet te ingewikkeld of moeilijk te gebruiken zijn. Daarom zijn al onze sex toys voor volwassenen zo ontworpen dat ze intuïtief en gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze worden allemaal geleverd inclusief batterijen. Je kan er dus mee beginnen spelen zodra je ze uit de doos haalt.

Penisringen

Penisringen zijn een andere optie die je misschien eens wilt uitproberen. Penisringen worden aan de basis van de penis geplaatst, zoals de Durex Pleasure Ring, of rond de penis en testikels om de bloedstroom te vertragen, wat helpt om langer een erectie te houden. Sommige ringen, zoals de Durex Little Devil en de Durex Orgasm’Intense Vibrations, vibreren om het genot voor beide partners te verhogen.

Glijmiddel voor meer genot

Hopelijk geeft dit veel stof tot nadenken. Heel wat andere Durex-glijmiddelen kunnen gebruikt worden met sex toys en condooms (lees de bijgevoegde instructies). Ze kunnen het seksspel leuker maken, alleen of met een partner. Aarzel niet om verschillende soorten uit te proberen om je favoriet te ontdekken.

Of je nu met z'n tweeën bent of alleen, sex toys kunnen echt meer fun in de slaapkamer brengen. Waarom probeer je er niet een paar uit en kijk je wat het oplevert?

RB-M-01604

Medische hulpmiddelen CE. We wijzen op het belang van condooms bij de preventie van hiv (aids) en andere soa's. Lees zorgvuldig de bijsluiter. Vraag advies aan een gezondheidsprofessional. Producent: RB Healthcare UK Ltd. 2008004. Januari 2020.