Ga naar de hoofdinhoud

WAAROM U ER DOL OP ZAL ZIJN

  • Zachte massagegel en glijmiddel op waterbasis met aloë vera
  • Kan worden gebruik voor lichaamsmassage en als glijmiddel
  • Niet-vette en geurloze formule, wast makkelijk weg na gebruik

BESCHRIJVING

Perfect voor een trage, sensuele lichaamsmassage waarbij alle spieren zacht worden losgewerkt om daarna over te gaan naar het intiemere werk. Deze zachte formule op waterbasis is goed voor een lichaamsmassage, maar helpt ook bij vaginale droogte en kan worden gebruikt met condoom.

Het is goed om alle informatie te hebben, lees dus zeker de meegeleverde instructies.

GEMAAKT VOOR GEWELDIGE SEKS

  • Met kalmerende aloë vera
  • Zacht, zijdeachtig en geschikt voor gebruik over het hele lichaam, maar ook voor orale, vaginale en anale seks
  • Geschikt voor Durex-condooms

Dit glijmiddel kan helpen om vaginale droogheid en intiem ongemak verlichten. Geschikt voor vaginale, anale en orale seks.

Dit glijmiddel is geen voedingsmiddel.

Medisch hulpmiddel

Ingrediënten: Aqua, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Benzoic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide

Gecertificeerd door SGS conform de richtlijn 93/42/EEG voor het verminderen van symptomen van vaginale droogheid. Andere niet-medische toepassingen werden niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE :

De gel is geen anticonceptlemiddel en bevat geen zaaddodend middel. Kan de zaadcellen vertragen.

Op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Na openen binnen drie maanden grebruiken.

Enkele waarschuwingen:

Vermijd contact met de ogen, geïrriteerde huid, wonden. Bij irritatie, stoppen met het gebruik van dit glijmiddel. Neem contact op met je arts als de irritatie of vaginale droogte aanhoudt, je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Mag worden gebruikt met condooms van natuurlijke rubberlatex, polyisopreen en polyurethaan. Klik het dopje open en knijp zachtjes in de tube om aan te brengen. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aanhebt.