Ga naar de hoofdinhoud

WAAROM U ER DOL OP ZAL ZIJN

  • Licht, zijdezacht glijmiddel op waterbasis
  • Helpt bij ongemakken door vaginale droogte
  • Wast makkelijk weg na gebruik

BESCHRIJVING

Ons klassiek glijmiddel helpt de seksuele ervaring te bevorderen. Hou uw Durex Feel glijmiddel bij de hand zodat u altijd klaar staat wanneer u in de stemming bent.

Dit licht glijmiddel op waterbasis is zo ontwikkeld voor nog aangenamere seksuele ervaringen voor u en uw partner. Gebruik enkele druppeltjes voor extra gladheid tijdens de geslachtsgemeenschap en om vaginale droogte en andere ongemakken te verhelpen. De formule op waterbasis maakt geen vlekken, is niet vet en is heerlijk zacht voor de huid zodat u het kunt gebruiken voor orale, vaginale en anale seks, met of zonder condoom.

GEMAAKT VOOR GEWELDIGE SEKS

  • Glijmiddel op waterbasis dat geen vlekken maakt
  • Niet-vette formule die ook kan worden gebruikt bij vaginale droogte
  • Geschikt voor Durex-condooms

Dit glijmiddel kan vaginale droogheid en intiem ongemak verlichten. Geschikt voor vaginale, anale en orale seks.

Medisch hulpmiddel

Ingredienten :Aqua, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide.

Gecertificeerd door SGS Belgium NV conform de richtlijn 93/42/EEG voor het verminderen van symptomen van vaginale droogheid. Andere niet-medische toepassingen werden niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE :

De gel is geen anticonceptlemiddel en bevat geen zaaddodend middel. Kan de zaadcellen vertragen.

Op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Na openen binnen 6 maanden grebruiken.

Enkele waarschuwingen:

Vermijd contact met de ogen, geïrriteerde huid, wonden. Bij irritatie, stoppen met het gebruik van dit glijmiddel. Neem contact op met je arts als de irritatie of vaginale droogte aanhoudt, je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Mag worden gebruikt met condooms van natuurlijke rubberlatex, polyisopreen en polyurethaan. Klik het dopje open en knijp zachtjes in de tube om aan te brengen. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aanhebt.