Breadcrumbs

Betere seks: advies om je partner te plezieren

Het gebruik van al je lichaamsdelen om een paar extra nekharen omhoog te laten komen, of het laten tintelen van je partners huid met elke aanraking, zijn de sleutel tot goede seks. Het schenken van aandacht aan al je zintuigen kan de sleutel zijn; kijken, luisteren, ruiken, aanraken en proeven zijn belangrijke ingrediënten voor een hechte relatie. We focussen op het laatste zintuig – de tong is de meester in het stimuleren van je partner, en met een paar extra tips kun jij die meester ook zijn. De eerste truc is om te genieten van de smaak en om te prikkelen met elke aanraking, beweging of zoen.

Zoenen

Van het gewoon kussen van de hand tot een tongzoen; zoenen heeft verschillende dieptes. Vaak hangt de perfecte kus af van de stemming, setting en passie. Een eenvoudige open mond kus, zonder tong, is vaak de beste manier om te beginnen en over te gaan naar een sensuelere zoen, de tongzoen, die meer is dan alleen proeven. Een tongzoen is verkennen, kroelen en opwinden. Een zoen zou niet moeten stoppen bij de mond – er zou ook aandacht moeten worden gegeven aan gevoelige gebieden zoals de nek, sleutelbeen en oren, terwijl je langzaam naar beneden het lichaam van je partner afgaat.

Verleiden

Het verleiden van je partner door met het puntje van je tong richting zijn of haar meest gevoelige lichaamsdelen te bewegen kan gekmakend zijn. Een zachte, lichte speling met de tong op de genitaliën, of het volgen van de natuurlijke spieren van het lichaam zoals de nek of de V tussen buikspieren en heupen, kunnen helpen om nieuwe gevoelige plekken te ontdekken. Tempo is hierbij belangrijk: variëren tussen snel en langzaam, hetzij op ritme of willekeurig, kunnen de opwinding verhogen en laten je partner gissen.

Likken

Gelukkig is je tong geolied van zichzelf, dus kan hij overal voor worden gebruikt op je partners lichaam. Probeer om te beginnen lange, langzame, vlakke bewegingen te maken en probeer uit te vinden welke lichaamsdelen hem of haar het meeste stimuleren, behalve de meest voor de hand liggende. Dit kan de achterkant van de borst of nek (voor hem en haar) zijn of zelfs beneden de adamsappel (voor hem) en tussen de tenen (voor haar). Het beste van alles is het blazen op de huid die je hebt gelikt. Het zal de huid stimuleren en laat de zenuwen gieren wanneer het in aanraking komt met de extra koude lucht. Het is effectief op de haargrens, oren en borsten.

Geen zin in een massage? Voor meer voorspel kan de tong je helpen om te verleiden en te plezieren. Ga tussen haar dijen liggen en traceer de u-spot. Haar clitoris is het meeste gevoelige deel, dus probeer om haar ernaar toe te leiden. Beweeg je tong in ronddraaiende bewegingen richting het middelpunt. Bij hem is de eikel (of het gebied tussen de penis en eikel) het meeste gevoelige deel. Door te likken en te hijgen speel je met afkoelen en verwarmen. Een lange lik van de penis kan leiden tot het kussen van de eikel (of omgekeerd) voordat je hem helemaal in je neemt. Wanneer je de wereld een paar keer hebt laten schudden met slechts je tong, kan slechts een suggestieve lik langs je lippen de knieën van je partner laten trillen.