Breadcrumbs

Betere seks: drie tips voor intense seks

Noem vijf bijvoeglijke naamwoorden voor de beste seks die je ooit hebt gehad - GO:

Het is vrij waarschijnlijk dat het woord 'intens' er tussen zit.

Intensiteit is iets dat alle geweldige seks lijkt te bevatten, en hoewel het misschien voor de hand liggend is dat intense seks geweldig is, is het een stuk moeilijker uit te leggen waarom geweldige seks intens is. "Intense" seks kan een vluggertje zijn die de vingernagels in je rug achterlaat, of dat je langzaam versmelt terwijl je elkaar diep in de ogen blijft aankijken. Hierdoor kan het een raadsel lijken wat het precies is dat geweldige seks zijn intensiteit geeft. Laten we eens kijken naar wat intense seks gemeen heeft en hoe hiermee iedereen een beetje intensiteit kan toepassen voor betere seks.

...

Vooruit kijken

Vooruit kijken kan een lange, langzame opbouw verdeeld over een aantal uren betekenen, maar dat hoeft niet zo te zijn. De spanning die je gedurende een hele dag hebt opgebouwd kan worden samengeperst in een paar seconden waarin je risico neemt en de kleren van elkaars lijf scheurt.

Passie

Dit sluit aan bij vooruit kijken, want je moet jezelf compleet verliezen in het moment, en het feit omarmen dat je dit nu meer nodig hebt dan wat ook in de wereld. De tijd staat stil en het kan vijf minuten of vijf uur duren, maar het maakt niet uit – niets anders doet er op dit moment toe.

Verbondenheid

Het betekent niet dat je een vaste relatie moet hebben om geweldige seks te hebben – verbondenheid is iets dat direct gevoeld kan worden, en een paar uur kan duren. Wanneer seks wordt gedeeld tussen twee mensen die al een liefdesband hebben, kan het level van samenzijn worden verdiept naar een niveau van saamhorigheid waarbij je vergeet dat je eigenlijk twee afzonderlijke personen bent.

Intensiveer je seksleven

Als er teveel gefocust wordt op vooruit kijken, passie en verbinding, verliezen deze direct hun magie. Als het makkelijk zou zijn om dit te voelen, dan zou elk moment het juiste moment zijn. Natuurlijk kun je het proberen zoals het gebruik van massagegels, maar beschouw ze niet als vanzelfsprekend. Wees spontaan en probeer nieuwe dingen (zolang je je er comfortabel bij voelt), en durf jezelf te verliezen in het moment. Alle kleine zorgen van het leven zullen er nog steeds zijn als je klaar bent, maar bevrijd jezelf er van en sta jezelf toe om de ander vol te ervaren.

Maar het belangrijkste is om elkaar te leren kennen. Kom te weten wat de ander leuk en niet leuk vindt, en zorg dat je hem of haar ook buiten de slaapkamer leert kennen. Als er één ding is dat zorgt voor intense, betere seks, is dat gedeelde respect en verbinding – wat iets is dat niet zomaar gecreëerd kan worden, maar wordt verdiend.