Breadcrumbs

Betere Seks (voor hem)

Als het aankomt op seks, staat plezier voor jullie beiden voorop. Er zijn echter manieren waarop je seks een beetje beter kan maken voor jou en je partner, en het is goed meer te weten over een aantal behoeftes die je zou kunnen vervullen, waar je misschien nooit aan gedacht zou hebben. Grip krijgen op de mannelijke stimulatie kan, voor sommige, behoorlijk gemakkelijk zijn om te behalen, maar sommige mannen weten misschien niet wat ze missen. Met de Durex tips ben je misschien in staat om je partner beter te behagen en iets extra’s toe te voegen aan je slaapkamer, wat allemaal kan leiden tot betere seks. Houd in gedachten dat we allemaal verschillend zijn, dus heb altijd een gesprek met je partner voordat je iets nieuws introduceert in de slaapkamer, om te zien of er iets is dat hij vooral niet of wel leuk vind.

Stimulatie

Visueel– het is geen geheim dat mannen opgewonden worden door wat ze zien. Het is in feite een mythe dat dit bij vrouwen niet zo zou zijn – beide geslachten kunnen opgewonden worden van wat ze zien. Door je te focussen op bepaalde posities en een ‘show op te voeren’ zal hem helpen opgewonden te worden. Seks voor een spiegel hebben kan een nieuwe dimensie toevoegen, op deze manier kunnen jullie beiden in elkaars ogen kijken, vanaf iedere positie, en jullie zullen beiden in staat zijn om alles te zien wat er gebeurd. Het is ook aan jou om je comfortabel en vertrouwt te voelen, dus stap niet uit je comfort zone als je het gevoel hebt dat dingen te ver gaan.

Fysiek – Iedere man heeft zijn eigen gebieden die gestimuleerd kunnen worden. Sommigen houden ervan als er aan hun oorlellen gelikt en getrokken wordt en sommigen zullen een kleine vonk voelen als er met vingers op hun perineum te stimuleren. Er zijn zelfs een paar verborgen plaatsen, zoals onder de adamsappel, of langs de ribben. Streel hem, voel op andere plekken dan normaal en misschien vind je een nieuw intens gebied. Deze plekken hebben de neiging om zichzelf na verloop van tijd open te stellen, maar het allerbelangrijkste is om je te focussen op je partner.

Verbaal – goede communicatie leidt altijd tot betere seks en je weet wanneer het goed voor hem voelt als hij lawaai maakt. Of het nou door middel van gekreun, zuchten of spraak is, laat hem weten dat je er van geniet hem te horen en moedig hem aan uit zijn schelp te kruipen. Je zult zelf ook het voordeel zien, omdat jij hier ook meer door in de stemming komt.

Posities

Met al dat advies in gedachten, zijn hier een aantal posities om te proberen (als je nog niet hebt gedaan):

Cowgirl– of 'on top'. Dit geeft hem een prachtig uitzicht op je lichaam en wat er tussen jullie gebeurt. Jij bepaald de snelheid en je kunt achterover leunen voor een beetje extra spanning.

Reverse cowgirl– Een beetje geavanceerder, deze keer alleen van je partner  afgekeerd.

Als je hem perplex hebt laten staan, zal het je verbazen hoe snel hij de gunst bij jou terug wil doen!