Breadcrumbs

Bloggers Paradijs

1) www.whatemmadid.com

Tips om te zorgen dat je vakantie zo romantische mogelijk is
Het vakantieseizoen is in volle gang, en er is niets leukers dat een romantische vakantie plannen met je wederhelft. De hitte van de zon, een gebruinde huid, een ontspannende omgeving en toegewijde tijd voor jullie tweeën geven zeker de romantische ervaring geven die je nodig hebt. Hier zijn een paar tips om je er van te verzekeren dat je vakantie voor twee aan je verwachtingen voldoet.

Ga niet alleen maar bezienswaardigheden bekijken

Hoewel vakanties perfect zijn voor sightseeing, moet je ervoor zorgen dat je niet de hele vakantie doorbrengt met het verkennen van de omgeving en jezelf uitput. Een romantische vakantie moet een mooie mix zijn van rondreizen, relaxen en tijd met elkaar doorbrengen. Plan bijvoorbeeld een vroege ochtend trip naar een toeristische plek zodat jullie tijd hebben om een dutje te doen als je terug bent in het hotel voordat je een avondje uit gaat. Hierdoor kunnen jullie weer energie verzamelen voor de avond, zodat jullie kunnen concentreren op een leuke avond samen, en samen kunnen genieten van een late nacht. Het betekent ook dat je het de volgende dag rustig aan kunt doen en kunt uitslapen – meer tijd om je partner te plezieren de nacht ervoor!

Neem foto’s en haal herinneringen op

Een romantische trip heeft romantische herinneringen nodig, en deze kunnen makkelijk vergeten worden als de vakantie eenmaal voorbij is. De selfie trend is volop in gang dus doe er je voordeel mee! Neem lieve foto’s van jullie tweeën tijdens dromerige strandwandelingen, leuke actieshots in het zwembad (overweeg een waterproof camera…) en vraag iedereen in de buurt zoals obers, receptionisten en andere vakantiemedewerkers om een foto van jullie twee te maken. Dit zullen gegarandeerd je favoriete foto’s van de vakantie worden.

Ga ergens heen waar je kan dansen
Dit wordt niet altijd gezien als een ‘mannelijke’ activiteit, maar aangezien jullie toch beide in het buitenland zijn kun je lekker tegen elkaar aan gaan dansen om de nacht af te sluiten. Er zijn geen bekende in de buurt en het leuke is juist dat het totaal nutteloos is, maar het is goed moment om verbonden met elkaar te voelen en een excuus om heel close te worden in het openbaar, zonder ‘te close’ te zijn!

Doe alsof je op huwelijksreis bent

Zelfs al zijn jullie niet op huwelijksreis, zeg gewoon ja wanneer een receptie of restaurantmedewerker deze vraag stelt. Soms zullen ze aannemen dat jullie op huwelijksreis zijn, wat kan leiden tot upgrades naar hotel suites en vijfsterrenbehandelingen. Als je in een ander land, een andere kamer en een ander bed bent, wil je dat jullie privétijd samen zo romantisch en pikant mogelijk is. Het is leuk om seks te hebben in een totale nieuwe omgeving – dus waarom probeer je niet om de meest luxueuze omgeving te regelen? Een hemelbed zou een hele nieuwe ervaring voor jullie kunnen zijn!

Speel in het zand

Zand kan hinderlijk zijn, maar thuis kun je er niet doorheen rollen of er lieve berichtjes in schrijven dus omarm het moment. Geniet van elkaars gezelschap door gewoon naast elkaar op het zand te liggen op een prachtig, vredig strand. Schrijf onnozele zinnetjes in het zand, wrijf zand op elkaars huid en gebruik het als excuus om elkaar later te wassen…

Veel plezier op jullie romantische vakantie!

2) www.studsanddreams.com

Een vakantie met je geliefde is bijna een onvermijdelijkheid voor een relatie. Ik bedoel, wie wil er nou niet naar een plek waar het veel heter is (in meer dan één opzicht… als je begrijpt wat ik bedoel). Je zal heel veel tijd besteden aan nadenken en plannen, dus je wilt er zeker van zijn dat het aan je verwachtingen zal voldoen. Maar dat is dan de grote vraag: hoe kun je er zeker zijn dat het aan je verwachtingen zal voldoen? Kort gezegd, stop met je zorgen maken. Als je je constant zorgen maakt over hoe je je partner moet plezieren en alles perfect moet maken is het erg onwaarschijnlijk dat het zal gebeuren. Je weet al waar je partner van houdt, je kent je partner en je kent jullie als stel. Je weet al wat werkt en wat niet en dat geldt ook voor in de slaapkamer!

Als je jouw vakantie voorstelt, denk je meestal aan een zandstrand, een brandende zon, palmbomen, en je wederhelft in heel wat minder kleren. Je kan tijd met elkaar doorbrengen en gewoon ontspannen, helemaal zonder stress … dus creëer het ook niet. Het wordt een romantische ervaring of je nou verandert wat je doet of niet. Uit eten gaan en dan een avondwandeling langs het strand is iets wat je verwacht te doen en is natuurlijk heel romantisch. Stop met piekeren en laat alles gewoon gebeuren en je zal het veel leuker hebben dan je ooit gedacht zou hebben.

3) http://hungrytravelstyle.com/

Of je nou van plan bent om te ontspannen met massages en margarita’s of op zoek bent naar een avontuur vol met wandelingen en sightseeing, een vakantie met je partner moet worden gewijd aan ontspanning, nader tot elkaar komen en genieten van een beetje quality time samen. Dit zijn mijn tips voor een perfecte romantisch vakantie.

Het begint allemaal met inpakken. Je kan erover denken om dingen mee te nemen die jullie normaal niet zou gebruiken voor jullie dagelijkse slaapkamercapriolen.

Oliën

Er gaat niets boven verwarmde, geurende oliën om je partner wild te maken. Wrijf wat over de rug en dijen, en masseer daarna het hele lichaam met je gladde handen.

Outfits

Dames, laten we eerlijk zijn, er is maar één ding dan je man wil op vakantie ... jou! Hijs jezelf in jarretels en kant. Hij zal zijn geluk niet op kunnen en je hebt punten gescoord voor de rest van het jaar.

Speeltjes

Of het nou vibrators, ringen of handboeien zijn, het toevoegen van speeltjes aan je seksuele mix zal elkaar zeker wild maken.

Leuke activiteiten

Neem lekker een koppel spa-behandeling voor wat heerlijke tijd alleen.