Breadcrumbs

Drie Ultieme Seksstandjes voor in de Tent

Voor sommige mensen is één zijn met de natuur het ultieme afrodisiacum. Voor anderen is de gedachte aan slapen in een krappe tent niet erg aanlokkelijk. Maar wij hebben de beste seksstandjes en ultieme tips om je uitstapje in de natuur zo comfortabel, sexy en gepassioneerd mogelijk te maken.

Natuurlijk kan ruimte een probleem zijn bij kamperen, dus probeer seksstandjes met kleine en gecontroleerde bewegingen als je wilt voorkomen dat je verstrengeld raakt in tentstokken en doek. Hier zijn drie seksstandjes om te verkennen:

1. Lepeltje-lepeltje

Dit seksstandje is perfect bij gebrek aan ruimte. Je gaat allebei op je zij liggen, en de man komt de vrouw van achteren binnen. Bewegingen zijn gecontroleerd en het is romantisch door de intimiteit van zo dicht op elkaar liggen. Het is ideaal voor als jullie in een dubbele slaapzak zijn geritst.                                                             

2. Missionarishouding

Dit is nog een goede sekspositie voor wanneer uitbundige bewegingen geen optie zijn. Aangezien de grond hard en meedogenloos kan zijn als je gaat kamperen, kun je een kussen onder haar billen plaatsen- dit maakt het comfortabeler, en duwt haar bekken omhoog richting haar partner, wat betekent dat er meer direct clitoris contact is (wat het krijgen van een orgasme veel aannemelijker maakt).

3. Lazy doggy

Behoud alle opwinding van de achteringang, maar houd alles langzamer en soepeler. De ‘lazy doggy’

is nog een goede keus voor als je weinig ruimte hebt. Verander gewoon doggy style door te gaan liggen als je eenmaal in de goede positie bent, en focus op kleine, ondiepe bewegingen.

De perfecte positie

Het gaat niet alleen om de juiste sekspositie - jullie tent op de juiste plek neerzetten is net zo belangrijk. Maak optimaal gebruik van wat de natuur te bieden heeft voor ultieme romantiek - uitzicht op de zonsondergang, de sterren of het geluid van de golven kunnen allemaal bijdragen aan het creëren van de juiste sfeer. Kies een plek in een rustige hoek, en zet je tent zó neer dat de deur gericht is op een mooi uitzicht en niet de gebaande paden van andere kampeerders. Als jullie plek nog steeds in het zicht en op gehoorsafstand van andere kampeerders staat, houd hier dan rekening mee als je bezig bent. Sfeerverlichting lijkt misschien romantisch, maar het kan zijn dat je dan schaduw-show geeft, en de geluiden van gekreun, gegrom en seksspeeltjes kunnen verrassend ver reiken als andere geluiden wegsterven.

Maak het comfortabel

Een paar simpele aanpassingen kunnen je tent transformeren van basic tot boudoir. Kies voor een tent met zoveel mogelijk ruimte, neem wat zachte kussens mee, en bedenk dat luchtbedden lastig kunnen zijn – zeker wat seks betreft. Probeer schuim yogamatten of dikke dekens als een praktisch alternatief. Organiseer je zo dat je de dingen kunt vinden die je nodig hebt, zoals condooms (om slapen in een natte plek te voorkomen). Tot slot, zoek een plek dicht bij de auto, tenzij jullie enthousiaste wandelaars zijn, aangezien je uitgeput kan raken als je de spullen te ver moeten sjouwen!