Breadcrumbs

Een vibrator kopen

Voor het eerst een seksspeeltje kopen kan erg spannend zijn. Maar met onze informatiegids weet je zeker dat je een perfecte vibrator koopt die geschikt is voor jou.

Tijdens het kopen van een vibrator moet je altijd rekening houden met persoonlijke voorkeuren, maar met een beetje hulp weet je zeker dat je een vibrator koopt die jou zal bevallen. Of je nou voor jezelf aan het kijken bent, of als een cadeau voor je partner (bedenk maar eens hoe ze reageert als ze dat uitpakt!), wij hebben aan alles gedacht zodat jij dat niet hoeft te doen. 

De eerste stap zetten

Als je voor jezelf aan het kijken bent voor een vibrator, weet je misschien al een beetje wat voor soort je wilt kopen. Maar als je samen met je partner rondkijkt, of er een voor jouw partner wil kopen, is het belangrijk om van elkaar te weten wat jullie willen. Praat over eerdere ervaringen met seksspeeltjes, welke grootte jij fijn vindt en of er misschien iets is wat je echt niet, of juist wel, wil proberen.

De keuze is aan jou

Alles wat je moet weten over de verschillende soorten vibrators:

Gestroomlijnde vibrators zijn een goede manier om te beginnen met seksspeeltjes. Deze hebben een simpele, klassieke vorm en hebben één snelheid of met verschillende snelheden.

Kogelvibrators zijn smal, niet al te groot en perfect voor een eerste vibrator. Ze kunnen gebruikt worden als je alleen bent, of met je partner om het voorspel en/of de seks nog leuker te maken. Ze hebben één snelheidsstand of juist meerdere snelheden en puls patronen en zijn meestal niet geschikt voor inwendig gebruik. Ook deze vibrators kan in je eentje gebruiken of samen met jouw partner, om te ontdekken en nieuwe seksuele ervaringen op te doen.

Intieme stimulators zijn ideaal om samen met jouw partner te gebruiken. Ze zijn vaak zo ontworpen dat ze in jouw handpalm passen. Dit maakt het makkelijk om het lichaam van jouw partner, of dat van jezelf, te ontdekken! Deze intieme stimulators zien er wat minder ontmoedigend uit dan andere vibrators. Ze nodigen uit om over het hele lichaam te gebruiken, waardoor de eerste ervaringen met seksspeeltjes misschien fijner zijn. Veel intieme stimulators, hebben verschillende snelheden en modi.

Konijn vibrators, zijn bekend geworden dankzij Sex and the City en zijn erg populair. Dit seksspeeltje biedt zowel penetratie als G-spot stimulatie en door de konijnenvorm wordt ook de clitoris gestimuleerd. ‘Konijnen’ hebben verschillende snelheden en intensiteitsstanden, maar door de grootte en kracht worden deze vibrators het meest gebruikt door mensen die al ervaring hebben met seksspeeltjes.

Plezier tijdens het ontdekken

Vibrators kunnen leiden tot een heel ander soort plezier en een hele nieuwe ervaring op het gebied van seks. Je moet er zeker van zijn dat jij (of jouw partner, als je het samen of als cadeau koopt) er blij mee zal zijn en dat er is besproken wat jullie verwachten van een seksspeeltje. Het is verstandig om te beginnen met een simpele vibrator en eventueel later over te stappen naar een grotere en krachtigere vibrator. Iedereen is anders en heeft een eigen persoonlijke voorkeur. Heb plezier tijdens het experimenteren, alleen of samen, om te zien hoe seksspeeltjes jouw ervaring kunnen verrijken.