Breadcrumbs

Gearomatiseerd Glijmiddel: ‘Hoe het Moet’

Glijmiddel met een smaakje, hoezo? Gearomatiseerd glijmiddel zorgt voor smakelijk genot en is een leuk speeltje voor in de slaapkamer. Het verlicht niet alleen de ruwe wrijving die tussen jou en je partner kan voorkomen, maar heeft ook nog eens een aangenaam smaakje. Het is speciaal ontworpen om alle activiteiten met de tong interessanter te maken. Deze gids kan je helpen met het overkomen van je zorgen over het gebruik van glijmiddel en laat je ontdekken hoe leuk pleasure gels kunnen zijn. We zullen het hebben over de smaakjes, de technieken en nog een paar andere handige tips over hoe je gearomatiseerd glijmiddel en pleasure gels kunt inzetten in de slaapkamer.

Smaaktest

Met al onze producten is het belangrijk om uit te vinden wat het beste voor jou werkt. Dus proef de verschillende producten uit het assortiment en kies de smaak die jij het lekkerst vindt. De focus bij gearomatiseerd glijmiddel is, in tegenstelling tot andere glijmiddelen, het voorspel. Voor sommigen is orale seks prettiger met een smaakje, terwijl het voor anderen gewoon plezier verhogend werkt. Een aantal glijmiddelen geven ook een tintelend gevoel dat zorgt voor nog meer plezier en sensaties naar een hoger level brengt.

Druk op het Pompje

Om het glijmiddel aan te brengen haal je de dop van het flesje en draai je de pomp. Druk daarna op de pomp en breng een kleine dosis gel aan op je vingers. Breng het vervolgens bij jezelf of bij je partner aan, wat je zelf wilt. Probeer voordat je naar beneden gaat, te beginnen bij de bovenkant van het lichaam als de borstkast, de borsten of de tong (om je partner een voorproefje te geven). Vanaf daar is het een kwestie van wie de leiding neemt en wat voor voorspel er op het menu staat. Wanneer je klaar bent voor het hoofdgerecht, onthoudt dat deze gearomatiseerde Durex glijmiddelen condoom vriendelijk zijn en dat je het ook op het condoom zelf aan kunt brengen om het glijdend te houden. Durex gearomatiseerd glijmiddel is water oplosbaar en er gemakkelijk af te wassen (Dus wees niet bang om lekker glibberig te worden).

De Gids voor Durex Smaakjes

Durex glijmiddel en pleasure gels zijn verkrijgbaar in twee smaken: Sweet Strawberry en Crazy Cherry. De namen verraden al hoe ze smaken. De Sweet Strawberry is suikervrij (net als allemaal), maar je zal nog steeds zoetigheid proeven. Crazy Cherry is heerlijk soepel en fruitig.