Breadcrumbs

Pleasure gels: meer dan alleen glijmiddel

Pleasure gels en glijmiddel kunnen je seksleven op verschillende manieren verbeteren. Ze verminderen de wrijving en maken alles wat gladder en plezieriger. In combinatie met een toegevoegde sensatie zoals verwarmen, verkoelen of tintelingen kunnen glijmiddelen de spanning in de slaapkamer zeker verhogen. Lees hieronder alles over glijmiddelen en pleasure gels.

Het overzicht

Glijmiddel is een belangrijk onderdeel van seksueel contact. Het verhoogt het genot, maar helpt ook met het beschermen van gevoelige lichaamsdelen. De vagina produceert zelf vocht wanneer je opgewonden bent, maar soms is het noodzakelijk om ook glijmiddel te gebruiken. Glijmiddel kan ook voor anale seks gebruikt worden. Maar seks is veel meer dan alleen penetratie en glijmiddel kan dan ook voor veel meer zaken dan alleen het vergemakkelijk van seks gebruikt worden. Glijmiddel kan een compleet nieuwe dimensie toevoegen aan de manier waarop je naar seks kijkt.

Het verkennen van nieuwe manieren van toenadering tot elkaar, zoals elkaar aanraken met met glijmiddel ingesmeerde vingers, kan een totaal nieuwe intense sensatie creëren. Dit brengt de manier waarop je naar seks kijkt naar een heel ander niveau.

Het complete assortiment

Wanneer je glijmiddel gaat aanschaffen kun je verrast worden door de vele verschillende soorten die beschikbaar zijn. Er zijn zoveel soorten dat je er misschien overweldigd van kan raken.

Er zijn drie vormen van glijmiddel: op waterbasis, oliebasis en siliconenbasis. Glijmiddel op waterbasis komt het vaakst voor. Deze en glijmiddel op siliconenbasis kun veilig gebruikt worden met condooms. Op oliebasis wordt het glibberiger, maar dit glijmiddel kun je niet met condooms gebruiken. Je kunt je ervaring nog verder personaliseren door te kiezen voor een glijmiddel dat verwarmt, verkoelt of een ander smaakje heeft. Al deze glijmiddelen zorgen voor extra pit in de slaapkamer. Dus geniet vooral van het experimenteren en ontdekken welk glijmiddel het beste voor jou werkt.

De voordelen

Iets nieuws proberen zoals glijmiddel en pleasure gels kan op het begin wat afschrikkend zijn. Maar als je het langzaam aan doet en er plezier mee hebt, denken wij dat het je kan helpen om nieuwe manieren van elkaar verwennen te ontdekken. Je zult ontdekken dat deze toegevoegde sensaties de stemming en de intimiteit verhogen.

We hebben de voordelen van glijmiddelen op een rijtje gezet, zodat je kun lezen hoe glijmiddel jou zou kunnen helpen:

  1. Comfortabeler: gedurende langere sessies kunnen jij en je partner je misschien wat onprettig gaan voelen. Glijmiddel helpt het vocht terugbrengen. Wanneer alles gevoelig begint te worden is het dus een goed idee om glijmiddel aan te brengen, zodat je weer verder kunt gaan waar je gebleven bent.

  2. Intenser: glijmiddel kan een warme of koude sensatie toevoegen. Je zult dingen voelen die je nog nooit eerder hebt gevoeld en samen een heel ander niveau van plezier ervaren.

  3. Wrijving verminderen: Wanneer de wrijving is verminderd, kan het gevoel tijdens de seks compleet veranderen. Jullie kunnen allebei proberen met verschillende snelheden te bewegen, van langzaam met een intense druk tot snellere ongeremde seks.

  4. Nieuwe smaken: je mond gebruiken om iemand te verwennen heeft niet ieders voorkeur, maar glijmiddel met een smaakje kan hier bij helpen.

  5. Ontspannend: Gels zijn perfect voor een lange massage. De tijd nemen om elkaar een sensuele massage te geven, kan er voor zorgen dat je volledig ontspannen bent en in de stemming voor iets anders.