Breadcrumbs

Seksspeeltjes voor Mannen

Het is een beetje een verkeerde benaming, ‘seksspeeltjes voor mannen’. Voor sommigen is het bijna een taboe. Omdat een groot deel van de seksspeeltjesindustrie gericht is op vrouwen, is het geen verassing dat er zoveel verschillende manieren zijn om tot een orgasme te komen. Voor mannen is een climax veel makkelijker te behalen. Toch zijn er een paar andere middelen die je kunt uitproberen om passie te creëren tussen jou en je partner, voor als je iets nieuws wil proberen.

 

Ringen
Een ring die geplaatst wordt om de penis kan helpen een orgasme in te houden. Tegelijkertijd is het een fijne ervaring voor haar. Sommige werken met vibraties. Ringen met batterij kunnen een lekker gevoel geven wanneer deze tegen haar clitoris wordt gedrukt. Bij sommige ringen kun je de vibrator zelfs onder de penis draaien waardoor hij het ook voelt. Deze vibraties helpen een orgasme makkelijker te bereiken. Het kan er ook voor zorgen dat jullie samen komen.

 

Gels
Glijmiddel en gels kunnen leuk zijn voor beiden, maar ook voor jou alleen. De extra vochtigheid maakt het makkelijker om te spelen, vooral als je snel tot actie wil komen of spanning wil creëren met elkaar. Probeer de Durex Play Tingle tijdens masturbatie of met een partner voor extra koele sensaties, of maak het heter met Durex Play Warming.

 

Masturbatieschede 
Deze seksspeeltjes zijn gemaakt om masturbatie leuker te maken voor mannen. Sommige variaties hebben een open einde waardoor ze makkelijker te gebruiken zijn, andere hebben een gesloten einde wat zuigkracht toevoegt. Gebruik een glijmiddel voor meer stimulatie, of speel wat meer met oraal (met een open einde). Ook al is dit misschien wat extreem, dit speeltje kan helpen een extra genot toe te voegen.

 

Andere ideeën…

Deze ideeën zijn niet per se voor mannen, maar het kan leuk zijn om eens van rol te wisselen. Met wat plezier en een duidelijk safe word kunnen zijde stropdassen of zelfs handboeien hem helpen te genieten. Als je dit combineert met veren of een ander teasing speeltje, kun je het echt spannend maken samen.