Breadcrumbs

Tips van Durex over seksspeeltjes: een multifunctionele vibrator kiezen

Wat is er nieuw in de wereld van seksspeeltjes? Welke moet je gaan uitproberen en waar moet je nog meer rekening mee houden wanneer je deze leuke aankoop doet? Ontdek het hier…

Een ruim aanbod

We hebben het geluk dat we in een tijdperk leven waar goed ontworpen en trendy seksspeeltjes makkelijk verkrijgbaar zijn. Of je ze nou alleen of met je partner wilt gebruiken; ze voegen zeker een nieuwe dimensie toe aan seks.

Als je nieuw bent op het gebied van seksspeeltjes is het misschien een goed idee om te beginnen met een massage vibrator. Ze zijn discreet, makkelijk te gebruiken en geven je een idee van het genot dat voor jou in het verschiet zou kunnen liggen.  Durex Play Discover is bijvoorbeeld zo’n massage vibrator. Deze slimme sensual body massager kent 5 verschillenden standen en vibratiesnelheden.

Een andere dimensie

Je zult er alleen achter komen welke vibrator geschikt is voor jou en je partner (en misschien wil je wel een andere voor jezelf) door verschillende uit te proberen, wat veel plezier kan opleveren. Pleasure gels kunnen nog meer toevoegen en ook hierin is weer heel veel keus. Er zijn standaard zijdezachte glijmiddelen met verschillende ingrediënten en eigenschappen. (Play Sensitive glijmiddelen met een smaakje (Play Sweet Strawberry of Play Cherry) en Sensilube tegen droogheid van de intieme zone.

En dan zijn er de prikkelende gels die warme of tintelende ervaringen geven. Voor mensen die lang vrijen geeft Glijmiddel Lovely Long een soepel gevoel tot wel 3 keer langer dan sommige water-gebaseerde glijmiddelen, en Glijmiddel Real Feeling is ontworpen om heel spaarzaam gebruikt te worden zodat je het amper voelt. De ultieme belevenis krijg je misschien wel met Play – een gel die is creëert om de intensiteit van het orgasme te versterken door warme en tintelende sensaties tegelijkertijd te geven.

Alle glijmiddelen kunnen gebruikt worden in combinatie met Durex condooms. Je kan verschillende combinaties uitproberen totdat je iets hebt gevonden wat je wereld op zijn kop zet.