Breadcrumbs

Top Tips voor betere seks: van jou voor haar

Wanneer je denkt aan de lekkerste seks die je zou kunnen hebben met je partner, is het goed als je je probeert voor te stellen hoe zij aangeraakt en geplaagd wil worden om tot een explosief orgasme te komen. Puur op basis van hoe goed je de gevoelige plekjes (en daarmee elkaars lichaam) kent. Je zult je niet alleen super voelen over het feit dat je partner nooit eerder zo’n explosief orgasme heeft gehad, het zal ook de band tussen jullie versterken. Hierbij onze tips voor betere seks voor jullie allebei! 

Plaats jezelf in haar schoenen

Betere seks is niet zo moeilijk te realiseren als je denkt: als je weet waar je zelf graag wordt aangeraakt, ben je al een heel eind. Gevoelige plekken als de hals en oren zijn beroemde erogene zones en als je je voorstelt hoe het is om daar gestreeld te worden, kun je je ook voorstellen hoe opwindend het voor je partner kan zijn als jij dat bij haar doet!

Een massage is een goede manier om het lichaam van je partner te leren kennen. Vraag eerst zelf om een massage, op die manier ontdek je haar ritme en de lichaamsdelen waar zij het meeste aandacht aan besteed. Die plekjes neem jij vervolgens bij haar ook onder handen, en terwijl je bijleert over snelheid, druk en wat wel en niet lekker is, kun je de sfeer nog wat verhogen door geurkaarsen te gebruiken en het licht te dimmen. Je hebt alle middelen voor innige, attente en dus betere seks letterlijk in handen.

Voorkom frictie

Als je haar wilt verwennen, moet je eens proberen om het stomende gevoel te versterken door haar aan te raken met iets dat nat is. Breng langzaam twee vingers naar haar ingang. Ze mag dan wel helemaal hot voor je zijn, nat worden is iets dat gecompliceerd kan zijn en het ligt niet aan hoe opgewonden ze is. Tip voor betere seks: ga nooit zomaar droog naar binnen! Ook met wat speeksel kan het stroeve gevoel snel terugkeren. Slijm droogt snel op en dat kan juist frictie veroorzaken. Als jullie te maken hebben met een droge vagina, maak je deze vochtig met glijmiddel om er voor te zorgen dat ze geen enkel moment hoeft te vergeten hoe lekker jullie seks is.

De erogene zones begrijpen

Het is leerzaam én lekker om bij elkaar te ontdekken welke zones van het lichaam het meest opwindend zijn bij slechts de lichtste aanraking. Het wordt wel eens gezegd dat het meest intieme gedeelte van het vrouwenlichaam haar oren zijn, maar los van de bekende plekken zijn ook haar voeten een gebied van het lichaam dat de moeite waard kan zijn om te onderzoeken. Met name het gebied tussen haar tenen kan heel opwindend zijn. Maar ook haar polsen en lippen neem je mee in je lichamelijke ontdekkingstocht. Haar mond zachtjes bijten, zuigen of gewoon zoenen kan haar helemaal gek maken.

Ze voelt zich veilig als je haar een goed en vertrouwd gevoel geeft. Wanneer ze zich op haar gemak voelt, kan ze zich helemaal laten gaan. Met aandachtig voorspel (woorden, gebaren, affectie) leg je de focus volledig op haar en laat je merken dat ze zich helemaal aan jou en je sensuele aanrakingen kan overgeven om samen tot een onvergetelijk orgasme te komen.