Breadcrumbs

Twice is nice: tips voor ronde twee

De hele nacht lang seks hebben klinkt geweldig, maar meer dan één keer per nacht presteren kan soms moeilijk zijn, vooral ook omdat het mannelijke lichaam wat tijd nodig heeft om weer op krachten te komen, wat een domper kan zijn op zelfs de beste intenties. Er zijn echter manieren om deze herstelperiode in te korten – en te zorgen dat je partner in de stemming blijft - tot je klaar bent om nog een keer te gaan.

Rust uit

Niemand verwacht dat je er gelijk weer induikt, en een momentje ontspanning leidt waarschijnlijk tot een sneller herstel op de lange termijn. Eén van de vele voordelen van seks is de gloed die je erna krijgt, dus houd dat een tijdje vast. Blijf dicht bij elkaar liggen zodat jullie je emotioneel verbonden voelen en de juiste hormonen in jullie lichamen blijven die voor seksuele stimulatie zorgen.

Zeep je in

Als jullie zijn uitgerust, is samen een douche nemen de perfecte manier om je zintuigen te prikkelen en je weer levendig te laten voelen en klaar om weer te gaan. Praktisch gezien kun je schoon worden (en minder geremd voelen als het tijd is voor nog een ronde), plus dat het een nieuwe ruimte en nieuwe ervaringen introduceert, wat het interessant houdt. Als je iets meer tijd nodig hebt, kan je je partner een hoofdmassage geven of elkaar inzepen. Een goedgerichte douchekop kan ook helpen om jullie in de stemming te houden totdat jullie klaar zijn voor ronde twee.

Orale fixatie

Orale seks kan wonderen verrichten voor jullie beide – er zijn een paar truckjes die zie heel effectief zijn en het is een perfecte manier om je partner te prikkelen totdat jullie klaar zijn voor penetratie. De 69 positie is een goede manier om elkaar op te winden en is een spannende nieuwe manier om je partner te laten genieten.

Go time

Als je genoeg uithoudingsvermogen hebt herkregen voor nog een ronde, bedenk dan dat snelle, furieuze seks waarschijnlijk niet het beste plan is. Ga in een langzamer tempo en kies een standje waar jullie allebei van genieten, in plaats van één die je het gevoel geeft alsof je een marathon hebt gelopen. Het gebruiken van (veel) glijmiddel is ook essentieel als er meerdere sessies op de planning staan - niet alleen voorkomt het schuren en een pijnlijk gevoel (wat snel een einde zal maken aan hoop op de hele nacht seks), maar het zal alles een stuk leuker voor jullie beiden maken.

Weet hoe je problemen moet oplossen

Als je moeite hebt om je erectie te behouden als je eenmaal bij haar binnen bent, probeer dan de missionaris positie, maar laat je partner haar benen sluiten, terwijl je jouw benen opent. Het laat alles strakker voelen, het verhoogt de sensatie en stimuleert de stroming van het bloed naar je penis. Dat betekent dat je door kan gaan met je partner behagen en door kan gaan met je sexy sessie!