Breadcrumbs

Verschillende variaties

Bekijk het eens vanuit een andere positie

De meeste stellen hebben seks in maar drie verschillende standjes. Hierdoor kan seks een sleur worden. Deze eenvoudige tips helpen je om je oude favorieten nieuw leven in te blazen. Wie weet, misschien kan een kleine verandering voldoende zijn om jullie te inspireren om meer acrobatische experimenten uit te voeren.

  1. Doe het eens op een andere plaats. Zelfs het missionarisstandje kan een stuk avontuurlijker aanvoelen wanneer je het doet op de keukentafel. En verschillende meubels zorgen dat jullie lichamen in andere houdingen komen, waardoor je weer andere lekkere plekjes bereikt: onderzoeken wordt zo wel heel gemakkelijk!

  2. Gebruik kussens. Leg voor een diepere penetratie een kussen onder de heupen of billen van de vrouw bij de missionarishouding. En onder haar borstkas tijdens doggy-styleseks om haar meer stabiliteit te geven om terug te duwen. Of gebruik kussens onder de heupen van de man wanneer de vrouw bovenop zit, zo wordt hij geholpen de G-spot te bereiken.

  3. Hang een band of sjaal over de heupen van de vrouw als ze bovenop zit en houd elk uiteinde vast. Dit kan dan gebruikt worden om haar naar beneden te trekken wanneer ze heen en weer beweegt. Hierdoor wordt haar clitoris meer gestimuleerd door de schaamheuvel van de man en wordt de penetratie dieper.

  4. Probeer nieuwe stootpatronen. Probeer eens drie diepe stoten en drie ondiepe stoten. Of tien plaagstootjes en dan vijf diepe. Experimenteer met verschillende ritmes om te kijken wat voor jullie werkt.

  5. Vrij voor een spiegel. In welk standje je het ook doet, naar elkaar en naar jezelf kunnen kijken terwijl je seks hebt, kan opwindend zijn. En je kunt natuurlijk de positie zo aanpassen dat jullie het beste zicht hebben.

  6. Natter worden: giet glijmiddel over het hele lichaam van je partner net voor de seks, en kijk dan hoe nat jij kan worden gemaakt ...

  7. Met een blinddoek. Niet kunnen zien wat er gaat gebeuren kan een extra opwindende prikkel zijn voor de geblinddoekte partner. Doe het om de beurt, zodat je allebei het verschil kan voelen.

  8. Gebruik een vibrerende ring. Hierdoor houdt de erectie langer aan en kan de vrouw gemakkelijker klaarkomen als ze van trillingen houdt.

  9. Gebruik Mutual Pleasure-condooms. Deze zijn ontworpen om hem te laten inhouden en haar extra te stimuleren.

  10. Gebruik een bulletvibrator tegen haar clitoris tijdens de seks. Dit is met name gemakkelijk bij doggy-styleseks en kan helpen om de vrouw gemakkelijker een orgasme te laten bereiken in die positie.
Experimenteer met verschillende ritmes om te kijken wat voor jullie werkt.