Breadcrumbs

Vijf Tips om Je Tent Romantisch te Maken

Als je deze zomer naar een festival gaat, zorg er dan voor dat je bent voorbereidt op passie, door onze tips te volgen over hoe je je tent transformeert naar een romantische schuilplaats.

1. Camping comfort

Hoewel je weet dat je niet al te veel glamour hoeft te verwachten, kunnen een paar kleine truckjes helpen om je tent om te toveren naar een paleis van passie. Zorg voor een ruime tent (minstens een driepersoons voor jullie twee) en kies eentje met ventilatieopeningen zodat jullie niet oncomfortabel warm en zweterig worden. Neem een paar echte kussens mee (het is het waard, we beloven het) en vermijdt slaapzakken, die kunnen het moeilijk maken om ergens grip te krijgen als je dat nodig hebt. Vergeet tot slot niet om glijmiddel en pleasure gel mee te nemen om het comfortabel te maken daar waar hetechtbelangrijk is.

2. Doe een lichtje aan

Je wilt niet klungelen in het pikkedonker, en kaarsen zijn natuurlijk uit den boze in je hoog ontvlambare stulpje, dus zorg ervoor dat je lampen op batterijen meeneemt om een lichte gloed te geven als de zon onder is gegaan. Onthoud wel dat, ondanks het feit dat een beetje licht misschien romantisch lijkt, je makkelijk schaduwen op dunne canvas muren ziet als je dicht op elkaar zit op een camping. Probeer te vermijden dat je anderen een show geeft door je lamp aan de bovenkant op te hangen (in tegenstelling tot aan de zijkant) zodat je de schaduwen vermindert. of, als je eenmaal in de stemming bent, door het licht uit te doen voordat de pret echt begint.

3. Het andere O-woord.

We bedoelen organisatie. Hoewel we niet willen suggereren dat je je liefdesleven moet runnen als een militaire organisatie, is niets dodelijker voor de passie van het moment dan zoeken naar een condoom, glijmiddel of pleasure gel. Als je tent binnenzakken heeft kun je die gebruiken, en zo niet zorg er dan voor dat alles makkelijk te vinden is en binnen handbereik ligt. Hoewel een sexy outfit of ondergoed misschien een snelle weg naar passie lijkt, zal je veel blijer zijn met makkelijk uit te trekken kleding als je je moet uitkleden in een kleine ruimte. Condooms zijn een must-have voor festival flirts – naast het voordeel van veilige seks verminderen ze ook de troep na seks; geen natte plek die je moet ontwijken in een al iets-te-knusse tent.

4. Geurtjes

De gebrek aan douches, de openlucht en het vele energieke dansen betekenen dat je op festivals iets meer moet plannen om fris te blijven ruiken. Vergeet geen anti-perspiratie doekjes, babydoekjes en deodorant in te pakken zodat je altijd bent voorbereidt.

5. Overstem het geluid

Als jullie proberen om het vuur aan te wakkeren terwijl er nog een optreden bezig is en je merkt dat je elkaar niet kan horen, probeer dan andere zintuigen te gebruiken om te communiceren. Als het echter stil wordt buiten heb je waarschijnlijk weer juist het tegenovergestelde probleem, en voel je je ongemakkelijk over het feit dat honderden mensen zich op een paar meter afstand van jouw liefdesnest in de openlucht bevinden. Hoewel seks hebben in stilte juist leuk kan zijn, kan het lastig zijn om echt te genieten en een orgasme te bereiken. Muziek kan helpen om kreunen en grommen die naar buiten ontsnappen te overstemmen, waardoor je jezelf iets meer kunt laten gaan, en je kunt misschien beter de seksspeeltjes achterwege laten en in plaats daarvan glijmiddel en pleasure gel gebruiken voor een stillere manier om tot die intense, tintelende sensatie te komen.