Breadcrumbs

Vijf tips voor seks met je partner op een festival

Ga je samen met je partner naar een festival? Een weekend in de buitenlucht kan het perfecte moment zijn om te genieten van een heerlijke vrijpartij. Grote kans dat je de nacht in een tent door brengt – plan daarom vast vooruit om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Hier zijn vijf tips:

Kies de juiste plek voor je tent

Als eerste is het belangrijk een goede locatie uit te kiezen voor je tent. Als je weet dat je slechts een paar meter verwijderd bent van een grote groep mensen, kan het moeilijk zijn om je te ontspannen en jezelf helemaal te laten gaan. Een zo afgelegen mogelijke plek heeft daarom de voorkeur. De plekken vlakbij de podia en de hoofdrouters kun je het beste vermijden.

Voorkom geluidsoverlast

Festivals zijn de perfecte plek om al je remmingen los te laten, wat wonderen kan doen voor je seksleven. Maar bedenk dat het ook een plek is waar dunne tentjes vaak erg dicht op elkaar staan. Onthoud dit als je vrienden in de test naast je willen slapen, terwijl jij en je partner meer lawaai maken dan de act op het hoofdpodium! Houd het dus intiem en bezorg anderen geen last.

Bereid je goed voor

Babydoekjes, een wegwerptandenborstel en vuilniszakken staan misschien bovenaan je inpaklijstje, maar vergeet vooral ook niet om condooms mee te nemen. Tijdens de sensatie van een festival, is het feit dat je kilometers verwijderd bent van de dichtstbijzijnde winkel het laatste waar je je zorgen om wilt maken.

Voel je zelfverzekerd

Of het nu komt door het slaapgebrek of het niet douchen, op een festival voel je je misschien niet altijd op je sexyst – maar dat hoeft niet te betekenen dat jij en je partner niet van elkaar kunnen genieten. Glijmiddel en pleasure gels kunnen een goede optie zijn om je zelfverzekerder te voelen en de spanning op te voeren voor jullie beiden, of als je bang bent dat er niet genoeg tijd is voor het voorspel

Voel je op je gemak

Hoewel er in de meeste tenten niet genoeg plek is om veel te bewegen tijdens de seks, hoeft dit geen belemmering te zijn. Om je wat extra ruimte te geven wanneer je zin krijgt, kun je overwegen te investeren in een familietent; zo hoef je je niet het hele weekend te beperken tot de missionarishouding. Hetzelfde geldt voor een tweepersoonsslaapzak. Omarm je nieuwe omgeving en probeer verschillende standjes uit tot je iets vindt dat goed werkt – het is allemaal onderdeel van het plezier op een festival.