Breadcrumbs

Vind Jouw Paradijs!

Schud je seksleven wakker door nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe ervaringen te ontdekken.

Ontdek jouw ultieme romantische vakantiebestemming door onze quiz hieronder in te vullen… en maak gelijk kans op een reis naar het paradijs!

Op vakantie willen we graag…

A. Relaxen. Afwisselend lezen, zonnen en knuffelen in de zee is voor ons genoeg dagactiviteit.
B. Op avontuur. Op vakantie gaan is voor ons een kans om nieuwe dingen te proberen en onze horizon te verbreden, zowel binnen als buiten de slaapkamer.
C. Goed voor onszelf zorgen. Het is het perfecte moment om op ons welzijn te focussen, weg van alle drukte van het dagelijks leven.
D. Feesten. ‘Work hard, play hard’, wat meestal al bij het vliegveld begint.

Bij het inpakken zorgen we dat we ruimte hebben voor…

A. Een selectie van pleasure gels – tintelend, verwarmend, met smaakjes. We houden van variatie en experimenten elke nacht met een andere sensatie.
B. Genoeg condooms. We reizen vaak naar plaatsen waar ze niet makkelijk te vinden zijn en het is voor ons belangrijk om voorbehoedsmiddelen bij ons te hebben.
C. Massage olie. Er gaat niets boven een sensuele massage om te nacht mee te beginnen.
D. Speeltjes. Het is spannend om met nieuwe sensaties te experimenteren en we vinden het leuk om een paar ondeugende verassingen voor elkaar in petto te hebben.

Wanneer we aankomen bij ons hotel, vinden we daar hopelijk…

A. Een prachtig hemelbed. Hoe groter, hoe beter.
B. Een gids over de lokale omgeving vol met inspirerende ideeën.
C. Een tweepersoons vrijstaand bad
D. Speakers en een balkon om op te dansen.

Ons idee van een perfect romantische avond is…

A. Een intieme picknick voor twee bij kaarslicht, op een afgelaten strand.
B. Zeldzame wilde dieren spotten in een nachtsafari door de jungle
C. Een paar ontspannende spabehandelingen en vroeg ons bed in.
D. Cocktails drinken en de hele nacht dansen in een club.

Resultaten

Meeste A

Je kijkt uit naar een vakantie waar je kunt relaxen en jij en je partner nader tot elkaar kunnen komen. Jouw ideale bestemming is een verlaten strand in Fiji–  luie dagen aan het strand doorbrengen en genieten van heel veel romantiek.

Meeste B

Jij hebt een lange lijst met bestemmingen die je graag wilt bezoeken, dus het is niet verrassend dat niets je meer opwindt dan nieuwe dingen uitproberen. Jou drang naar avontuur past bij een exotische trip naar een verafgelegen bestemming – een boomhut in Bali bijvoorbeeld.

Meeste C

Gezondheid en fitness zijn jou hoogste prioriteiten, dus een week van yoga, groene smoothies en vroeg naar bed is jouw idee van genot. Boek een kuuroord in Zuid-Frankijk voor wat rust en ontspanning met je geliefde.

Meeste D

Ben je altijd de eerste (en laatste) op de dansvloer, en ben je een doorgewinterde Ibiza fan? Dan kun je erover nadenken om je villa een keer te verruilen voor een tent en op weg gaan naar één van de muziekfestivals in Kroatië. Jij en je partner kunnen feesten tot het licht wordt.