Breadcrumbs

Wat is een stimulator?

Onze gids voor het kiezen van een intieme simulator

Als je graag voor het eerst een seksspeeltje wil kopen, is een stimulator uitstekend om mee te beginnen. Ze zijn smaller, meer discreet en hebben meer mogelijkheden dan een vibrator. Het biedt je een nieuwe manier om elkaars lichaam te ontdekken.

Goede vibraties

Vibrerende stimulators zijn smal en discreet, passen in de handpalm en kunnen over het hele lichaam gebruikt worden. Ze zijn uitermate geschikt om een nieuw soort plezier te ontdekken.

Omdat ze zo zijn ontworpen dat ze in jouw handpalm passen, heb je meer controle, waardoor je  de stimulator beter kan sturen. Hierdoor weet je zeker dat de stimulator op de juiste plekken komt.

Ze zijn compacter dan andere vibrators, waardoor het minder ontmoedigend is om mee te experimenteren.

Probeer ze eerst uit over het hele lichaam als onderdeel van een erotische massage. Daarna kan je de stimulator uitproberen bij de intieme lichaamsdelen. Door het langzaam opbouwen voelt het natuurlijker dan andere seksspeeltjes.

Stimulators werken het beste als je er intieme glijmiddelen en massage gels bij gebruikt. Deze helpen de stimulator om geleidelijk langs de huid te glijden en bij het vinden van jouw meest sensuele zones.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en met verschillende modi en snelheden, zodat er voor iedereen wel een stimulator is die zij fijn vinden voor het ontdekken van verschillende zones.

Omdat ze door zowel mannen als vrouwen te gebruiken zijn, zijn ze perfect om samen met jouw partner te gebruiken. Het is altijd leuk om een cadeau te geven waar jullie samen gebruik van kunnen maken.

De keuze is aan jou

Durex heeft een groot aantal intieme stimulators die ideaal zijn als jij of jouw partner seksspeeltjes uit wil proberen.

Als je seksspeeltjes uit wil proberen, zijn intieme stimulators een ideale manier om een nieuw avontuur aan te gaan, alleen of met jouw partner. Ze zijn veelzijdig, leuk en gemakkelijker dan andere seksspeeltjes. Daarom zijn ze uitermate geschikt om mee te beginnen.

Het zijdezachte gevoel van de stimulator en easy-to-control ontwerp helpen jou bij het vinden van genotsplekken waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.