Breadcrumbs

Wat is jouw sexy zomerplaat?

Nadat Salt-N-Pepper ‘Let’s talk about sex’ zongen in 1991 volgde er een decennium met een paar van de meest sensuele liedjes in de muziekgeschiedenis.

Dus, of de jaren '90 nou herinneringen oproepen van een zoensessie op een opblaasbare leunstoel, of je de verleidelijke klanken van deze periode aan het ontdekken bent, onze snelle quiz zal onthullen welk liedje jouw sexy zomerervaring omschrijft.

Als ik samen met mijn partner ben, ben ik vooral bezig met…

A. Het zelfvertrouwen hebben om nieuwe dingen te proberen en de humor ervan in te zien wanneer iets niet gaat zoals gepland.

B. Mijn partner super sexy laten voelen. Ik vind het lastig om mezelf te laten gaan totdat ik weet dat mijn partner een intense ervaring beleeft.

C. Nader tot mijn partner komen– het is één van de voordelen van seks en ik vind het fijn dat er nog steeds zoveel is om te ontdekken.

Als ik samen met vrienden ben en we over seks praten, ben ik waarschijnlijk degene die…

A. Ze laat blozen. Ik wordt eindeloos ondervraagd wanneer ik ze vertel over mijn laatste avontuur in de wereld van tantrische seks.

B. Zich stil houdt. Ik heb misschien wel de beste seks van mijn leven maar ik houd de details liever tussen mij en mijn partner.

C. Te veel informatie geeft. Ik kan niet wachten tot ik ze alle details kan vertellen over de geweldige tijd die ik heb met mijn nieuwe lover.

My favoriete item in mijn nachtkastje is…

A. Mijn vibrator. Gebruik maken van een speeltje helpt me in contact te komen met mijn eigen lichaam en maakt me een betere sekspartner.

B. Een variatie aan pleasure gels. We vinden het leuk om nieuwe sensaties uit te proberen en te ontdekken wat de ander opwindt.

C. Een 2-in-1 massage gel en glijmiddel. De perfecte manier om close te worden en elkaars lichaam te ontdekken.

Mijn favoriete standje deze zomer is...

A. De Octopus. Het duurde een tijdje voordat we hem hadden geperfectioneerd maar ik krijg een kick van avontuurlijke dingen proberen.

B. Missionarishouding en ik ben niet bang om dat te zeggen. Ik vind het geweldig om in de ogen van mijn partner te staren en te zien hoeveel die geniet.

C. Standje 69. We willen onze tijd nemen, en langzaam voorspel is een van de beste manieren om er voor te zorgen dat onze sessie door en door gaat.

Meeste A

‘Erotica’ van Madonna

Je hebt lef, bent zelfverzekerd en vind niets leuker dan experimenteren, binnen en buiten de slaapkamer.

Meeste B

‘I'll Make Love to You’ van Boyz II Men

Je hebt het grootste gedeelte van je seksuele bucket list afgevinkt en vindt vooral een emotionele connectie heel opwindend.

Meeste C

‘Freek’n You’ van Jodeci

Je hebt net een nieuwe relatie en wil het echt elke dag en elke nacht doen.