Breadcrumbs

Zonder condoom geen toegang

Hoe zorg je dat hij een condoom gebruikt

Sommige mannen zijn verstandig genoeg om condooms mee te nemen en te gebruiken. Maar andere zullen proberen je over te halen seks te hebben zonder condoom. Zorg dat je niet zwanger wordt of een seksueel overdraagbare aandoening (soa) oploopt door zelf condooms bij je te hebben. En ze te gebruiken natuurlijk.

  1. Als een man je vertelt dat hij geen condoom wil gebruiken, vertel hem dat je er nog niet klaar voor bent om zwanger te worden. Zelfs als een man het risico van een soa voor lief neemt, zal hij waarschijnlijk niet het risico van een ongeplande zwangerschap willen nemen.

  2. Een condoom gebruiken laat zien dat je je partner respecteert. Als hij je niet genoeg respecteert om jullie beiden te helpen beschermd te zijn, is hij het dan wel waard om seks mee te hebben?

  3. Als hij zegt dat hij zich close met je wil voelen, vertel hem dan dat kunnen ontspannen en weten dat de seks veilig is, je veel closer bij hem laat voelen dan wanneer je je zorgen moet maken over eventuele gevolgen.

  4. Als hij toch blijft aandringen, zeg hem dan dat je niet het risico wilt lopen dat hij een soa krijgt. Zelfs als je een eerdere partner alleen maar hebt gepijpt, kan je iets hebben opgelopen.

  5. Als een man zegt dat hij alleen maar meer van je gaat houden door onbeschermde seks, zeg hem dan dat als hij werkelijk van je houdt, hij niet van je zou verwachten dat je je aan risico's blootstelt.

  6. Als een man zegt dat hij van je houdt en jullie daarom geen veilige seks hoeven te hebben, zeg hem dan dat hij dan niet van je zou verwachten dat je je aan risico's blootstelt.

  7. Als een man je onvolwassen noemt omdat je weigert onveilige seks te hebben, vertel hem dat je volwassen genoeg bent om te zorgen dat je gezond blijft. Volwassen zijn is weten dat je geen onnodige risico's moet nemen.

  8. Een goed passend condoom kan een wereld van verschil maken. Probeer een grotere condoom zoals de Comfort XL als ze volgens hem te strak zijn.

  9. Een klein aantal mannen is allergisch voor latex. Er zijn echter latexvrije condooms verkrijgbaar. Zorg dat je condoomvoorraad op peil blijft om teleurstellingen te voorkomen.

  10. Als een man weigert een condoom te gebruiken, weiger dan om seks te hebben. Er zijn genoeg andere manieren om plezier te hebben en te genieten zonder het risico van een soa of een ongeplande zwangerschap. Maar als hij geen condoom wil gebruiken, moet je je misschien afvragen of hij überhaupt de moeite waard is om intiem mee te worden.

Probeer een grotere condoom zoals de Comfort XL als ze volgens hem te strak zijn.