Het abc van homoseksuele contacten tussen vrouwen ...

Wat seks betreft, bestaan er geen gulden regels voor lesbische vrouwen, net zo min als dat voor hetero’s het geval is. Smaken verschillen nu eenmaal. Er zijn echter enkele basisregels die je moet kennen om voluit te genieten.

Ga niet van veronderstellingen uit

Elke vrouw is anders. Sommigen genieten van manuele stimulatie, anderen verkiezen cunnilingus, nog anderen houden van seksspeeltjes (waaronder voorbindpenissen), en nog anderen zijn voor alles in. Het is niet omdat jij iets fijn vindt dat je partner dat ook vindt, dus praat met elkaar en verken samen de verschillende mogelijkheden.

Bescherm jezelf

De orale overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) neemt toe, dus het is belangrijk om een beflapje (een vierkant stukje latex) te gebruiken om jezelf te beschermen, tenzij jullie beiden getest zijn. Soa’s kunnen ook overgedragen worden door een seksspeeltje te delen, dus gebruik in dat geval een condoom.

Maak het sexy

Op een veilige manier seks hebben kan ook op een speelse manier. Probeer condooms met verschillende texturen uit, zoals met nopjes of ribbels. Beflapjes zijn beschikbaar in verschillende smaken of met een neutrale smaak.

Blijf attent tijdens de seks

Probeer eens een penisring op een kunstpenis te zetten om de clitoris meer te stimuleren. Je kunt ook een vibrator gebruiken tijdens de cunnilingus, of gewoon elk een outfit dragen die de andere opwindt. Zorg voor afwisseling, zodat het spannend blijft.

Probeer eens letterlijk een andere invalshoek uit, het gevoel zal totaal anders zijn.

Heb zelfvertrouwen

De meeste vrouwen zijn niet tevreden over hun lichaam. Maar denk eraan dat als een vrouw seks met je wil, ze je aantrekkelijk vindt. Wees trots op je lichaam en geniet van de manier waarop ze naar je kijkt.

Probeer orale seks

De meeste vrouwen zijn niet tevreden over hun lichaam. Maar denk eraan dat als een vrouw seks met je wil, ze je aantrekkelijk vindt. Wees trots op je lichaam en geniet van de manier waarop ze naar je kijkt.

Gebruik een glijmiddel

Een glijmiddel is niet alleen ideaal voor massages en het manuele werk, het is ook nodig als je de anale dimensie van seks wil verkennen.

Varieer in de seks

Probeer verschillende orale en manuele technieken uit om je partner naar een climax te brengen.

Masturbeer samen

Zo zie je waar je partner van geniet.

Leer je grenzen kennen

Seks gaat niet over uithoudingsvermogen. Als je partner iets voorstelt wat je niet wil, zeg dan duidelijk nee. Gebruik je handen om je partner te leiden en ga voorzichtig te werk als je je partner voor het eerst verkent.

 

2022-BE-055