Breadcrumbs

Basisbeginselen

Bloed tijdens seks: kan dat kwaad?

Bloed tijdens seks: kan dat kwaad?

Bij veel vrouwen kan het voorkomen dat je gaat bloeden tijdens of na de seks. Er kunnen verschillende oorzaken achter het bloeden tijdens de seks liggen en in veel gevallen is dit niks ernstig. Lees hier meer.
Hoe moet je aftrekken?

Hoe moet je aftrekken?

Aftrekken, rukken of trekken, het zijn allemaal woorden die hetzelfde betekenen. Aftrekken is het op en neer bewegen van je hand over de penis en de eikel. Doe je dit bij jezelf, dan noemen we het ook wel masturberen. Bij aftrekken wordt de eikel gestimuleerd, waardoor een jongen opgewonden raakt en uiteindelijk een orgasme krijgt.
Welke condoom maat moet ik hebben?

Welke condoom maat moet ik hebben?

Wist jij dat condooms in verschillende maten komen? Zo nee, dan zit het met jouw formaat of die van je lover waarschijnlijk wel goed. Maar sommige mannen zijn wat minder bedeeld of juist groter geschapen dan de rest. Om jezelf goed te beschermen is het wel belangrijk dat een condoom goed past en niet zomaar af kan glijden tijdens de seks. Ontdek hier welke maten condooms er zijn.

Vanavond niet, schat

Verschil in libido is een van de meest voorkomende problemen die je tegenkomt in de probleemrubrieken ...
Kom maar!

Kom maar!

Van Hollywood krijg je over het algemeen het beeld dat orgasmes gemakkelijk, wederzijds en gelijktijdig zijn. In werkelijkheid hebben veel vrouwen moeite om een climax te bereiken ...