Breadcrumbs

Verkennen Sex

Wat is het favoriete standje voor een vrouw?

Wat is het favoriete standje voor een vrouw?

Als het op seks aankomt heeft iedereen zo zijn voorkeuren. Op zijn hondjes, ondersteboven of gewoon de oude, vertrouwde missionaris, en nog veel meer standjes zorgen ervoor dat het nooit saai wordt tussen de lakens. Maar er zijn een aantal standjes die bijzonder lekker zijn voor de vrouwen. Ontdek de favoriete standjes voor vrouwen voor een intense seks die haar zeker zal bevallen. Wij geven je hierdoor de 5 favoriete standjes voor een vrouw.
Hoe moet je aftrekken?

Hoe moet je aftrekken?

Aftrekken, rukken of trekken, het zijn allemaal woorden die hetzelfde betekenen. Aftrekken is het op en neer bewegen van je hand over de penis en de eikel. Doe je dit bij jezelf, dan noemen we het ook wel masturberen. Bij aftrekken wordt de eikel gestimuleerd, waardoor een jongen opgewonden raakt en uiteindelijk een orgasme krijgt.
Welke condoom maat moet ik hebben?

Welke condoom maat moet ik hebben?

Wist jij dat condooms in verschillende maten komen? Zo nee, dan zit het met jouw formaat of die van je lover waarschijnlijk wel goed. Maar sommige mannen zijn wat minder bedeeld of juist groter geschapen dan de rest. Om jezelf goed te beschermen is het wel belangrijk dat een condoom goed past en niet zomaar af kan glijden tijdens de seks. Ontdek hier welke maten condooms er zijn.
Welke smaken condooms zijn er?

Welke smaken condooms zijn er?

Condooms met een smaakje. Tijdens de seks heeft het geen toegevoegde waarde, maar voor de orale seks kan dit letterlijk de kers op de taart zijn als jij en je vriend of vriendin samen willen genieten. Maar welke smaken condooms zijn er eigenlijk? En hoe kan je seks nog meer smaak geven? Lees hier alles over de verschillende condooms met smaak.