Breadcrumbs

De Durex Gids voor Seksspeeltjes: Spelletjes

Geweldige seks is leuk en speels, dus waarom neem je niet een stap verder en introduceer je wat spelletjes in de slaapkamer? Deze kunnen variëren van spelletjes waarbij dure uitrustingen en seksspeeltjes nodig zijn, tot simpele waarbij een stuk papier nodig is. Hier zijn drie ideeën om mee te beginnen:

De Geweldige Race

Hierbij heb je niks nodig behalve jullie tijd en lichamen. Het enige wat je moet doen is compleet naakt naast elkaar liggen en masturberen. Dit spelletje kan gaan over wie de eerste is, waarbij de winnaar de volgende keer iets extra’s krijgt. Een alternatief is dat je je in moet houden. Degene die het eerst is klaar is, verwent de winnaar. Dit spelletje is geweldig omdat het voelt als voorspel, het vooroptreden van het hoofdspel. Dat kan ook zo zijn, maar als jullie beiden een climax bereiken kan het spel op zich ook al goed werken. Als je dit spel speelt, is er een bepaald vertrouwen aanwezig. Jullie moeten beiden echt toegewijd zijn – niet doen alsof! Het helpt om losser te worden, je zelfvertrouwen te vergroten en je leert wat je partner echt lekker vindt aan de manier waarop ze zichzelf aanraken.

De Tijdbom

Dit is een leuk spel dat het idee van voorspel verandert in totaal iets anders. Alles wat je nodig hebt is een timer of een alarm, zoals je telefoon. Om te beginnen, zet het alarm op 15 minuten en begin met zoenen en aanraken. Gebruik je mond en ontdek elkaars lichaam. Het zal niet lang duren voordat je smacht naar seks, maar daar ligt de uitdaging. Je moet jezelf inhouden tot het alarm af gaat. Wanneer je dit een paar keer gedaan hebt, verleng dan de tijd naar 30 minuten, 45 minuten en zelfs een uur. Je zult elkaar en voorspel gaan waarderen op een hele andere manier – maar wanneer dat alarm af gaat, is er gegarandeerd niets in de wereld jullie uit elkaar kan houden!

Dirty Dobbelen

Dit is een klassieke, maar de ouderwetse instructies ‘blazen’, ‘kietelen’, ‘strelen’ kunnen veel te wensen overlaten. Het idee is om twee dobbelstenen te gooien, een met een locatie of lichaamsdeel en de ander met een instructie. De persoon die gooit moet de actie uitvoeren. Om dit iets spannender te maken, maak je eigen dobbelstenen uit papier (het kost minder dan een minuut, vind het template hier) en schrijf je instructies. Deze kunnen kalm en verleidend zijn of fel en stout. Een mogelijkheid is om twee dobbelstenen te creëren, een met erogene zones en een met tijd, van twee seconden tot twee minuten. Gooi de dobbelstenen en gebruik een vibrator, een zoals de Durex Play Delight of Discover op het desbetreffende lichaamsdeel van je partner voor de desbetreffende tijd.