Breadcrumbs

De verschillende soorten condooms van Durex

Condooms beschermen niet alleen tegen zwangerschap en SOA’s* – het materiaal en de textuur kunnen ook voor nog betere seks zorgen!

Het verschilt van persoon tot persoon waar we op letten bij het kiezen van een condoom, maar soms wordt deze keuze een routine. Tegenwoordig is een condoom meer dan alleen een voorbehoedsmiddel; het heeft verschillende eigenschappen die jouw seksuele ervaring compleet kunnen veranderen, doordat het zorgt voor nieuwe sensaties, meer comfort en zelfs betere prestaties. Lees verder om erachter te komen welke condooms je eens zou moeten proberen!

Dunne condooms

Als je dunne condooms gebruikt, zal seks heel anders aanvoelen en een veel intensere ervaring zijn voor jullie beiden. Dit betekent niet dat dunne condooms minder veilig zijn; alle condooms van Durex worden immers elektronisch getest. Sommige condooms, zoals Durex Feeling Ultra Sensitive, bieden een goede bescherming*, terwijl ze flinterdun aanvoelen. Durex Feeling Ultra Sensitive is gemiddeld 20% dunner dan de standaard Durex-condooms en dit betekent dat je meer voelt, waardoor de ervaring intiemer wordt. Als je voor nog meer intensiteit wilt gaan, probeer dan eens Durex Feel Sensual. Deze condooms bevatten extra glijmiddel en zijn ultradun, speciaal ontworpen om je meer te laten voelen en zo het genot te verhogen.

Geribbelde condooms

Onderschat de kracht van een geribbelde condoom nooit! De verschillende texturen in deze condoom kunnen ervoor zorgen dat seks een totaal andere ervaring wordt. Durex heeft een selectie condooms met verschillende soorten ribbels en nopjes; zo is er Pleasure Me, een condoom met een combinatie van ribbels en nopjes om zowel jou als je partner maximaal te stimuleren.

Non-latex

Als jij of je partner allergisch is voor latex, betekent dit niet dat jullie geen condooms kunnen gebruiken; het betekent alleen dat jullie de juiste soort moeten kiezen. Er zijn verschillende soorten condooms van andere materialen dan latex, waarvan sommige zelfs een huid-op-huid-gevoel geven (zoals Durex Real Feeling). Deze verhogen het genot voor jullie beiden en zorgen voor een maximaal gevoel; zo vergoten ze de intimiteit en de intensiteit. Op deze manier kun je, zelfs als je allergisch bent voor latex, de voordelen van een nieuwe generatie condooms ervaren en hoef je niet op zoek naar een alternatief voorbehoedsmiddel.

Extra veilig*

Als het voor jou het allerbelangrijkste is om te weten dat de condooms die je gebruikt, veilig zijn, kies dan voor een wat dikker condoom, die zowel comfortabel aanvoelt als super veilig is. Dit type condoom is ook makkelijker om te doen, waardoor de kans dat hij scheurt kleiner is. Zo kun je ontspannen genieten van seks, omdat je weet dat je goed beschermd bent.

Betere prestaties

De wetenschap achter condooms kan ervoor zorgen dat seks een geheel andere ervaring wordt. Condooms die voor betere prestaties zorgen, kunnen goed van pas komen, zeker als je wilt proberen het ongrijpbare gelijktijdige orgasme te bereiken, of als je de seks langer wilt laten duren. Durex Orgasmic* is ontworpen om jou en je partner te helpen gelijktijdig klaar te komen. De ribbels en nopjes zijn zorgvuldig gepositioneerd om ervoor dat zij sneller opgewonden raakt, en het glijmiddel zorgt ervoor dat hij minder snel opgewonden raakt. Zo is het makkelijker jullie timing op elkaar af te stemmen. Er zijn ook condooms die een speciaal glijmiddel bevatten om de seks langer te laten duren, doordat hij zo minder snel opgewonden raakt. Hierdoor kunnen jullie nog langer van elkaar genieten!

Met zoveel verschillende opties om uit te kiezen, kun je het beste meerdere condooms uitproberen om erachter te komen wat het beste werkt voor jou en je partner. Dankzij nieuwe technologie kan een condoom, behalve als voorbehoedsmiddel, ook fungeren als een seksspeeltje dat jullie seks nog beter maakt. Zorg er dus voor dat je niets mist!

* Geen enkele anticonceptiemethode biedt een 1005 betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, het HIV-virus (aids) of andere overdraagbare aandoeningen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.