Breadcrumbs

Hoe moet je aftrekken?

Aftrekken, rukken of trekken, het zijn allemaal woorden die hetzelfde betekenen. Aftrekken is het op en neer bewegen van je hand over de penis en de eikel. Doe je dit bij jezelf, dan noemen we het ook wel masturberen. Bij aftrekken wordt de eikel gestimuleerd, waardoor een jongen opgewonden raakt en uiteindelijk een orgasme krijgt.

Ik wil mezelf aftrekken, maar weet niet hoe.

Als jij je wilt aftrekken pak je de penis vast met een paar vingers of met je hele hand. Je kunt de penis stevig vasthouden of soepeltjes in je hand houden. Beweeg je hand op en neer. Je kan variëren door sneller of juist langzamer af te trekken en je kan korte bewegingen maken of juist masturberen met lange halen. Een besneden eikel is wat minder gevoelig. Een droge huid of ruwe handen kunnen ervoor zorgen dat het aftrekken niet zo lekker voelt of zelfs pijn doet. Gebruik een beetje glijmiddel om echt te genieten van een heerlijk orgasme.

Hoe moet je een jongen aftrekken?

Als jij je vriend wilt aftrekken is het belangrijk dat je in de gaten houdt hoe hij op jouw bewegingen reageert. De penis, en vooral de eikel zijn erg gevoelig, dus als je te ruw bent kan dat pijn doen, maar je kan ook weer te voorzichtig doen. Wat hij precies lekker vindt, is per jongen verschillend. Waarschijnlijk trekt hij zichzelf ook af, dus hij weet heel goed wat hij zelf fijn vindt. Vraag jij je af of je het wel goed doet? Vraag dan gewoon aan je vriend of hij het lekker vindt of vraag hoe hij het zelf doet. Om het spannender maken kan je ook bij aftrekken variëren in standjes, je kunt je vriend bijvoorbeeld op de rand van het bed laten zien of je kan hem staand aftrekken onder de douche. En om het extra plezierig voor hem te maken kan je wat glijmiddel gebruiken.

Vlak na het orgasme van een jongen is de eikel erg gevoelig, het is dus erg belangrijk dat je stopt met aftrekken als je vriend is klaargekomen. Meestal voelt het niet prettig als je dit wel doet. Het duurt meestal even voordat een jongen opnieuw kan klaarkomen.