Breadcrumbs

Welke smaken condooms zijn er?

Condooms met een smaakje. Tijdens de seks heeft het geen toegevoegde waarde, maar voor de orale seks kan dit letterlijk de kers op de taart zijn als jij en je vriend of vriendin samen willen genieten. Maar welke smaken condooms zijn er eigenlijk? En hoe kan je seks nog meer smaak geven? Lees hier alles over de verschillende condooms met smaak.

Geef pijpen een nieuwe dimensie met smaakcondooms

Condooms met een smaakje, ze zijn eigenlijk gemaakt voor orale seks, maar je kunt er ook prima seks mee hebben. Het enige verschil met een normale condoom is dat ze een smaakje hebben, ze zijn dus net zo veilig. Niet alleen hebben ze een goede smaak, ze ruiken ook nog eens lekker tijdens de seks. Zo kan jij je vriend verwennen en zelf genieten van een hele andere ervaring tijdens het pijpen. Lijkt het jou wel wat, maar heb je geen condooms met een smaakje? Of vind je de smaken niet lekker? Dan kan je ook gebruik maken van een glijmiddel met een smaakje om orale seks tot een hoger niveau te brengen.

Welke smaken condooms heb je allemaal?

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een condoom in die smaak verkrijgbaar van banaan tot chocolade en van aardbei tot munt. In een verpakking Durex Pleasure Fruits zitten de smaken aardbei, banaan, sinaasappel en munt. Genoeg smaken om orale seks op een geheel nieuwe manier te verkennen. Zo kun je samen genieten van orale seks en kan je ongewenste geurtjes of smaken verbloemen.

Seks met een smaakje

Gebruik jij het liefst een speciale condoom zoals Durex Ultra Thin? Dan kan je ook seks met smaak hebben. Geef je condoom bijvoorbeeld smaak met Durex Play Crazy Cherry. Dit glijmiddel van Durex is speciaal ontwikkeld voor orale seks en is ook beschikbaar in de smaken Strawberry en Aloë Vera. Wil je ervoor zorgen dat jullie je vingers bij elkaar aflikken tijdens de seks? Dan heeft Durex de Play Massage gels voor jou. Met de Durex Play Massage kunnen jullie elkaar een intieme massage geven, deze gels zijn beschikbaar in Aloë Vera, Gaurana en Ylang Ylang.